Hur man gör det utanför mitt bil ser ut som om den kom från en Showroom

Bil exteriörer tar betydande övergrepp på vägen och även när de bara parkerad på uppfarten. Fågelspillning, pollen, väg tjära och färg, frätande buggar och vädret är alla faktorer som samverkar till tråkig och nagga på billack. En bra tvätt kommer att bli av det mesta av grime, men det tar timmar av arbete för att återställa glans och glitter i en utställningslokal bil. Du bör också överväga hur mycket du vill spendera på de produkter och trasor som behövs för att få en glittrande glans till din bil. Saker du behöver
mjuka trasor
Diskmedel
Bucket
Vatten
Tjära och fett remover
Wax
Visa fler instruktioner
1

Skrubba bort smuts och insekter med en mjuk trasa och tvålvatten. Låt det rinna av.
2

Spot ren envisa bitar av tjära och annan smuts som inte löses med vatten med hjälp av ett vax och fett remover. Använd en trasa för att tillämpa remover och en annan för att torka platsen ren.
3

bort det översta lagret av matt färg genom polering bilen. Använd en cirkulär rörelse för att tillämpa buffertprov föreningen med en trasa och sedan en annan trasa för att torka bort det.
4

Applicera en liten mängd vax på en trasa och applicera sedan ett tunt, jämnt lager vax till ytan av bilen. Arbetet med en sektion i taget. När vaxet har "hazed" efter ungefär en minut eller två, polera den till en glans med en ren trasa.
5

gnugga bort eventuell vax som har droppat in på omålad yta för att undvika vita fläckar. Gemensamma områden är svart gummi tätning runt dörrar och stötfångare och skärmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121745.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.