Hur Ren New Car Paint

Rengöring en bil är ett viktigt steg i att hålla färgen i gott skick. Rengöring av en ny bil är ännu viktigare eftersom du tvättar en ny yta, och du kan göra ditt bästa för att hålla målet i toppskick. Det här jobbet skulle ta ungefär en timme beroende på storleken på fordonet. Saker du behöver
Slang och vatten källkodspaketet Två skopor till Carwash tvål
Microfiber handdukar
Två microfiber handen vantar
Shammy handduk
Shaded arbetsyta
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på en skuggig arbetsyta om möjligt, och använd slang för att skölja bort eventuella smuts från fordonet. Du vill använda högt tryck för att spränga bort smutsen, eftersom det kommer att flytta det mest effektivt.
2

Fyll upp den första hinken med vatten och biltvätt tvål. Använd inte diskmedel, eftersom det skadar lacken och skala målgång. Du vill använda en kapsyl eller två av tvål till en hink med vatten, och om du fyller den med vatten under högt tryck, kommer du att bygga mer lödder.
3

Sätt microfiber mitt på din hand och börja tvätta bilen genom att doppa händerna i skummet och gå över ytan, med början i toppen av fordonet. Arbeta från taket till mitten av bilen, men inte gå lägre än så.
4

Skölj varje panel med vatten med lågt tryck när du är klar området. Detta kommer att minska spotting på panelen. Se till att hålla bilen vått på alla punkter, så vatten fläckar inte bildas.
5

Fyll den andra hinken på samma sätt som ni fyllde den första.

6

Sätt på den andra microfiber mitt på handen och tvätta den nedre halvan av fordonet. Genom att ändra hinkar och vantar, ska du undvika att repa ytan. Botten av fordonet kommer alltid att samla in mer smuts än toppen, och genom att arbeta uppifrån och ned kommer du minimera överföring av smuts.
7

Spola bilen med vatten med lågt tryck.
8

Torka bilen med sämskskinn för att få den största delen av vatten och handdukar mikrofiber för att polera ytan. Använd samma metod som biltvätt, och arbeta från toppen av bilen ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121133.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.