Hur Ren Anfrätt Aluminum Wheels Pickup Truck

Om du återställer en gammal lastbil eller en bil med korroderade aluminiumfälgar som måste lyste upp, är det möjligt att återställa dem med lite armbåge fett och rätt material . Återställa och polering av aluminium är ett smutsigt jobb, men om du tar dig tid och gör det rätt, kan du rensa bort alla rost och få hjulen tillbaka till nyskick på nolltid. Saker du behöver
hink fylld med vatten
Flexibel slipkloss
320 -, 600 -, 1200 -, och 2000-grit sandpapper
Microfiber handdukar
Drill
Aluminum polerskiva
Aluminum polska
Visa fler instruktioner
1

Lägg hjulet på en plan yta, i ett område som du är OK med att bli smutsig. Detta kommer att bli mycket smutsig när det är gjort, så täcka upp eventuella områden om du måste.
2

Blöt ner 320-grit sandpapper och vira den runt slipkloss. Kör sandpapper hela aluminium, och se till att ofta doppa sandpapper i vattnet för att hålla den fuktig. Ändra sandpapper om du ser det blir gummerade med aluminium. Sluta när det har samma tråkiga glans till hela stycket
3

Upprepa steg 2 med successivt finare sandpapper, flytta upp till 600 -., 1200 -, och sedan 2000-grit sandpapper. Målet är att sand ut alla repor från föregående steg, och även att ta ut eventuella brister.
4

Skölj och torka hjulen med en microfiber handduk. Placera sedan hjulet aluminium polering insidan av borren, och satte aluminium polish på hjulet.
5

långsamt avtryckaren på borren, arbetar polish över metallen tills du har en universell yta . När polska har gjort sitt arbete, torka bort hjulet med hjälp av microfiber handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121295.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.