Hur att rengöra en Jeep Motor

Jeepar är kända för att arbeta hårt off-road och på, och som ett resultat, kan de få smutsigare och lerigare än de flesta pendlare bilar. Men precis som alla bil, håller din motor ren är nyckeln till korrekt underhåll och hålla den igång på rätt sätt. Även en jeep motorn är tätad hårdare än de flesta bilar, är det fortfarande viktigt att skydda motorkomponenter innan spruta vatten på fordonet. Detta kan göras på 30 minuter till en timme, beroende på graden av smuts i motorn. Saker du behöver
Plastfolie
målarens maskeringstejp
Automotive avfettningsmedel
Högtryckstvätt och vatten källa
Visa fler instruktioner
1

tillåter motorn svalna helt innan du arbetar på det. Om du blast kallt vatten på en varm motor, riskerar du att knäcka blocket och gör motorn oanvändbar.
2

Applicera plastfolie till några elektriska komponenter på motorn och täta dem med maskeringstejp . Detta är ett förebyggande steg som sprängning vatten på de elektriska komponenterna kan orsaka en kortslutning.
3

Spray fordonsindustrin degreaser frikostigt över hela motorn, och se till att täcka den ordentligt.

4

Justera munstycket på högtryckstvätten till en 3-tums bred mönstret sedan spraya motorn ner med högtryckstvätten, hålla i slutet av högtryckstvätten 2 till 3 meter bort från den del du sprutning .
5

Låt motorn lufttorka i några timmar, ta sedan bort plastfolie och maskeringstejp från motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121272.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.