Tips till Kratsning ett jobb Candy Paint på en bil

Oavsett om du sätter på godis färg för första gången eller utför underhåll på den, när du har artisteri komplett och slipas, kommer du vill ge det en fin glans, eller ens att våt look som vissa finner tilltalande. För att göra det bästa jobbet på det, behöver du de rätta verktygen. Dessa delar av utrustning och deras tillbehör kan vara ganska dyrt, men om de kommer att användas upprepade gånger, är köpet värt det för ett väl utfört arbete. Verktyg för
Job

Olika typer av verktyg på marknaden som kommer att göra ditt godis lack ser sitt bästa. De kan delas in i kategorier av buffertar eller polermaskiner, kuddar buffert; och vaxer och polermedel. Om du har en skum pad eller trasa, då kan du polera bilen för hand, men det tar mycket längre tid än nödvändigt.

Dessa tillbehör finns tillgängliga tillsammans i kit, vilket gör för en mer ekonomisk köp om du inte 't har något av verktygen redan. Se till att var och en är av rätt typ av verktyg för jobbet. Håll dig borta från höghastighetståg slipmaskiner, eftersom de kommer att skada din lack.
Initial Buffing


Använda en elektrisk buffert är idealisk för polering en cherry färg jobb. Dessa buffertar kommer att ta bort alla små skrubbsår och även ge en hög glans polera på ytan av färgen. Bäst av allt, de kan utföra jobbet på en bråkdel av tiden i motsats till polering för hand.

Flesta elektriska buffertar komma med ull och skum polering pads. Ull är grövre och används om gamla vax behöver tas bort, medan skum är mjukare och mestadels använder friktionsvärme att polera ytan. För körsbär färg jobb, kanske du vill specialbeställa en microfiber putsdyna att förhindra även mikroskopiska skrubbsår från att bildas. Om microfiber polering kuddar är inte tillgängligt, använd skum pad.

Börja med att göra en Torrpolering över hela ytan av bilen. Det spelar ingen roll om du använder cirkulära rörelser eller breda svepande drag. Vad är viktigast är att flytta långsam nog för att bufferten för att rengöra ytan och se till att all färg ska putsas.
Polering Paint

polera en cherry färg jobb finns i tre steg. Du kommer att börja med en bas polish, följt av en våt polish och sedan avsluta med en flytande vax. Ett antal kommersiella produkter finns tillgängliga för varje steg, och kan hittas inom fordonsindustrin delen av alla varuhus.

Placera en polering pad på din elektriska buffert, sedan tillämpa polish eller vax på ytan av färgen . Använd buffert, nu utrustad med polering pad, arbeta den polska i lack, tills inga rester av det ursprungliga materialet kan ses med blotta ögat.

Följ upp med en polering vante att upptäcka polera små områden som behövs. Detta är också ett bra sätt att ta bort alla rester som kan ha samlats i områden där alltför mycket polish användes.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121173.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.