Så här ansöker pulverlackering

Pulverlackering, eller pulverlackering, är en högt specialiserad process som involverar beläggning objekt med en laddad elektrostatisk pulver som härdar till en hård, slitstark yta vid upphettning. Pulverlackering har en 95% användning takt eftersom pulvret som inte appliceras på produkten kan samlas, filtreras och återanvändas. Det finns många färgkombinationer tillgängliga, och processen kan göras hemma om du har tillgång till en kompressor, ugn, och pulverlackering pistol. Saker du behöver
Olika sandpapper gryn eller sandblaster
Air kompressor
Hängande rack
Pulverlackering pistol
Varmluftsugn
Pulver monter
Visa fler instruktioner

1

Förbered produkten för att vara pulverlackerad. Slipning eller sandblästring fungerar bäst att rengöra alla gamla beläggningar eller föroreningar från delen. Blås delarna av med en luftpistol för att avlägsna damm kvar från beredningsprocessen
2

. Häng delarna på ett rack som kan jordas. Metallhakar fungerar bra här.
3

Bifoga en jordkabel till racket. Fyll din pistol pulverlackering med pulvret som krävs för ditt projekt. Du kan prata med din leverantör för att vara säker på att du får rätt pulver till dina behov.
4

Fäst lufttillförseln till din pulverlackering pistol och anslut nätsladden i ett lämpligt uttag. Den elektriska anslutningen ger dig den kraft som behövs för att ladda pulvret.
5

Coat delen, sprutning av pulvret på smidigt och jämnt. När delen är helt täckt, flytta den del av ugnen och värm vid 375 till 400 grader i 10 till 15 minuter. Efter uppvärmning, ta bort den från ugnen och låt den svalna helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121250.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.