Hur får ny olja från bilen

Rengöring färsk olja från bilen är en måttligt enkel process som endast kräver ett par minuter av din tid, några enkla material och lite ben arbete. Vid behandling av oljefläck, vill du alltid att agera snabbt och vara så skonsam som möjligt för att undvika skador. Som med allt arbete som utförs på ett fordon, skador och repor är ett verkligt hot. Om du har råkat spillt motorolja på motorhuven på din bil, till exempel, är det bästa att rengöra varje droppe en efter en. Om du rengör den färska oljan ordentligt, kanske du kan återställa målgång i bilen till dess ursprungliga skick innan oljeutsläppet. Saker du behöver equipment shop trasor
Bil avfettningsmedel
bilhandlare bespruta
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Använd en trasa för att suga upp överflödig olja. Försiktigt klappa oljan utan att trycka ner eller sprida den till andra platser. För bästa resultat, använd din svagaste handen och blot på olja långsamt.
2

Applicera en bil avfettningsmedel till det drabbade området. Detta kommer att ta bort eventuella rester från oljan. Addera 3

Torka målgång i bilen ren med en microfiber handduk. Vik handduken över efter varje torka. Detta kommer att minska spridningen av olja och andra rester.
4

fortsätta att tillämpa avfettningsmedel som behövs fram till målgång i bilen är smidig i handen. Om du känner någon fett, återigen tillämpa avfettningsmedel.
5

avsluta jobbet med en bilhandlare spray. Med hjälp av en ny microfiber handduk, applicera sprayen till det drabbade området. Vik handduken över efter varje torka tills det torkar rent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121385.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.