Hur torka en bil när Detailing

Detailing en bil kräver extra tid och observation . Ett viktigt steg i bilen detalj är att torka av delar av fordonet . Lär dig att välja rätt verktyg och använda rätt teknik för att torka din bil när du beskriver . Instruktioner
1

Köp en syntetisk microfiber handduk eller sämskskinn för att torka din bil . Syntetiska handdukar absorberar vatten bra och är skonsam mot målgång . Handdukarna är också kostnadseffektivt eftersom de länge med tillbörlig omsorg .
2

Torka bilen i skuggan när det är möjligt . Om du måste torka bilen i solen , torka den sida som är i direkt solljus först . Torka återstoden av bilen snabbt för att undvika solfläckar .
3

Använd en gummiskrapa för att avlägsna det mesta av vattnet snabbt. Välj en gummiskrapa gjord av mjuk plast för att undvika skador på lacken . Använd en duk eller microfiber handduk efter att du skrapan för att torka bilen .
4 handdukar

ändras när du torkar din bil . Ju längre handduken används , desto fler smuts insättningar kvar som kan repa lacken . Använd en speciell handduk avsedd för torra hjul , och inte använda hjulet handduken på målade delar av din bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120893.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.