Hur Peel Chrome Wheels

Om krom på hjulen börjar flaga och skal, kan du lösa problemet genom att ta bort krom helt. Om din krom är peeling, det var faktiskt inte klädd i krom, utan målade med en kromad-liknande glänsande plastbeläggning. När detta peeling bort, är det bästa att göra bort det helt och lägger till en ny krom eller tillämpa förkromning till hjulen. Saker du behöver
Däck järn
Chrome hjul
Aceton
Fan
mjuk tandborste trasa
eller annan liten borste
Avfettning renare
Gummihandskar
Säkerhet skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

ta bort hjulen från fordonet genom att skruva loss skruvarna som håller hjulet på axeln med ett däck järn. Lossa skruvarna i ett sicksackmönster för att förhindra att hjulbasen från skevhet.
2

placera hjulen på en plan yta som inte kan skadas av aceton. Medan de flesta bänkskivor inte kommer att skadas av aceton spill, träslag och vissa plaster kan bli skeva och bubbla om aceton spill på dem.
3

Häll en liten mängd aceton på en mjuk trasa. Gnid trasan på peeling krom färgen med cirkulära rörelser.
4

Fortsätt att gnida aceton på färgen tills ytan är helt bort från hjulen. Du kan behöva använda en tandborste eller annan typ av liten borste att gnugga aceton på svåra att nå områden.
5

Skölj hjulet med vatten för att avlägsna krom rester och aceton rester från hjulen . Använd rent vatten och en avfettning renare innan en annan avslutning på hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121920.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.