Hur att rengöra en Hood Kolfiber

Kolfiber är känd för det är lätt men höghållfasta egenskaper och används i allt från exotiska sportbilar till high-end industridesign. Ännu bättre är utseendet på kol väv vara mycket attraktiv och används på många anpassade bilar, oftast för att ersätta huven. Rengöring en huva kolfiber är inte svårare än rengöring något annat på din bil så det har en tydlig coat finish. Om du tar dig tid och gör det rätt, kommer resultaten att vara värt det. Saker du behöver
Slang och vatten källkodspaketet Bucket
Biltvätt tvål
Microfiber tvätta mitt
Shammy
bilrekonditionering sprej
Microfiber handdukar
Liquid fordonsindustrin vax
Skum appliceringssvamp
Visa fler instruktioner
Veckostädning
1

Parkera bilen på en skuggig plats så att du inte får vatten fläckar.

2

Använd slangen för att skölja bort eventuella smuts från fordonet.
3

Häll en kapsyl biltvätt tvål i hinken, och använda slangen för att fylla skopan med vatten under högt tryck. Detta kommer att skapa lödder för att skölja bort kåpan.
4

Sätt på microfiber tvätta mitt, och doppa den i hinken för att få en handfull av lödder. Gnid handsken över ytan på huven, var noga med att torka av hela huven.
5

Skölj av köksfläkten med vatten med lågt tryck från slangen.
6 < p> Torka kåpan med shammy, och se till att krama ur den ofta och eliminera eventuella vatten fläckar från huven.
Årlig rengöring
7

Rengör fordonet som du skulle göra varje vecka, att följa samma steg i avsnitt 1.
8

Spray fordonsindustrin detaljer spraya på ytan av huven.
9

torka av den med hjälp av microfiber handduk, vrida den ofta för att säkerställa att du inte smeta målgång. Detta är ett bra steg att utföra när du vill rengöra huven i mellan tvättar samt, så länge det inte är någon stor mängd smuts på motorhuven.
10

Applicera flytande bilvax på skumapplikatorn pad, och arbeta i en cirkelrörelse på luvan. Detta kommer att ge ett skyddande lager ovanpå klarlacken, vilket målgång extra skydd.
11

När vaxet har torkat och huvan har ett grumligt utseende, buff bort vaxet med en microfiber handduk i en cirkelrörelse på luvan. När all vax rensas från huven, är din huva skyddas i ytterligare 2 till 4 månader innan du behöver för att återanvända vaxet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121484.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.