Bildelar Slipning Verktyg

Auto kroppen reparera kräver många slipning verktyg - från makten slipmaskiner till traditionella sandpapper - för olika uppgifter. För större områden eller djup slipning, proffs använder ofta luft slipmaskiner, för precision efterbehandling och polering, hand-slipning verktyg behövs. Sandpapper

Auto Body Repair butiker använder olika typer av sandpapper. Medel-till fint slippapper avlägsnar extra spackel och preps bilen för reparation. För våtslipning, vilket sker efter att bilen är belagd i färg, kan kroppen reparationsverkstäder använda mycket-fint slippapper. Very-fin-grit-sandpapper ger en slät yta.
Sanding Blocks

Sanding block är billiga verktyg som är tillgängliga i en mängd olika material. De fördelar trycket jämnt, och hålla och hålla din sandpapper platt mot ytan du slipar.
Air Sanders

Två grundläggande typer av luft slipmaskiner används på bilar är excenterslipmaskiner och planslipar. Proffsen använder ofta excenterslipmaskiner för grov slipning, medan de använder planslipar oftare för efterbehandling eftersom de pendlar under rotation, lämnar färre repor.
Slipplatta

sander pad är en mjuk monteringsyta för sandpapper. Det är ett viktigt slipning verktyg eftersom den tillhandahåller ett förfarande för att hålla sandpapper på plats. Vissa variationer inkluderar skiva lim, självhäftande papper och hook-and-spärren papper.
Rubbing Compound

Efter fordon har målats och våtslipas, de är behandlades med gnugga förening. Ämnet innehåller ultrafina gryn, finare än det högsta betyget av sandpapper. Rubbing återställer glans till en bils färgskikt och skapar en jämn, blank yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121584.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.