Hur man tar bort bokstäver från ett bilfönster

När du köper en bil, det kommer ofta med klistermärken på fönstren placerats där av bilfirma. Eftersom klistermärken är konstruerade för att tåla väder och vind, kommer de inte bara dra av bilrutan. Skrapning av dem med ett rakblad kan leda till skada glaset. Innan du spenderar pengar på lim remover, prova att ta bort bokstäver från ditt bilfönster med ett par artiklar du förmodligen redan äger. Saker du behöver
slagtork
Plast
spackel Tvättsprit
Quart-storlek sprayflaska
mjuk trasa
Diskmedel
Mjuk handduk
Sponge

Visa fler instruktioner
1

Med din fön inställd till den varmaste temperaturen tillgängliga, direkt strömmen av varm luft på bokstäver för ett par minuter. Värmen kommer att lossa limmet och gör det lättare att ta bort bokstäver utan att skada glaset. Skala bokstäver utanför bilfönstret med fingrarna
2

. Om bokstäver inte lyfter när du drar på det, använd en plast spackel för att skrapa bort glaset.
3

Häll en kopp tvättsprit och en kopp kallt vatten i en kvart-storlek sprayflaska. Skaka flaskan för att blanda innehållet.
4

Spray alkohollösningen på limrester på glaset. Låt lösningen sitta i fem minuter.
5

Torka återstoden från fönstret med en mjuk trasa. Du kan behöva ansöka på nytt alkohollösningen flera gånger för att få alla resten utanför fönstret.
6

Häll 1/4 kopp diskmedel i en kvart-storlek sprayflaska och fyll resten av flaska med kallt vatten. Skaka flaskan för att blanda innehållet.
7

Spray rengöringslösningen på fönstret och tvätta fönstret med en svamp. Skölj fönstret med kallt vatten och torka med en mjuk handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121240.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.