Hur att rengöra en Leather Top på en bil

En läder topp kan lägga en slutgiltig klass och stil till din bil. En undergång för att anställa denna typ av dekoration rengöra lädret själv. Läder är ett känsligt material som måste rengöras på ett visst sätt och, om den inte vårdas, kan permanent förstörda. Eftersom taket på bilen skyddar resten av vädret, kan det samla regnvatten, vilket gör det mer benägna att växa farligt mögel. Toppen samlar också smuts, sot, löv och annat skräp. Lyckligtvis finns det produkter och förfaranden för att ta hand om toppar läder bil som kan hålla huven på bilen ser fräsch och ny. Saker du behöver
Broom
Slang
Leather Cleaner Review Mikrofiberduk eller läder borste
Läder balsam (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Köp läderrengöring och mikrofiberduk eller en läder borste från en bil leverans butik. Du kan också hitta dessa produkter på läder butiker eller från detaljhandlare på Internet.
2

Brush ytskräp från toppen av din bil med en kvast. Avlägsna lös smuts, löv, pinne och andra detritus så att det inte stör de rengöringsprodukter. Du kan också använda den bifogade filen från en dammsugare för att ta bort detta skräp.
3

Applicera ett tunt lager av läderrengöring till trasa eller borste. Du vill inte använda för mycket på en gång som du inte vill att mätta bilen toppen.
4

Rub i små cirklar på en yta av din bil topp tills den är täckt med renare. Flytta en liten del i taget så att dammsugaren inte torkar på toppen.
5

Följ produktens instruktioner angående skölja renare. Vissa rengöringsmedel måste sköljas från toppen medan andra kommer helt enkelt att absorberas. Om du behöver skölja, lämna renare i stället för 5 till 10 minuter för att det ska fungera, men låt det inte torka. Använd rent vatten från en slang för att skölja bort.
6

Upprepa steg fyra och fem tills hela bilen toppen är ren. Låt renare torka helt
7

Ansök läder balsam om du vill,. Detta finns också på bil-eller läder butiker. Gnid balsam på lädret med en mikrofiberduk. Balsam är vattentät och hjälper taket att motstå mögel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121211.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.