Hur Ta repor Tillfälligt Clear Coat Billack

En ful repa på den annars perfekt yta på din bil är en nedslående syn. Innan du rusar för att köpa spackel färg eller starta en deltid jobb att spara för en professionell lack, testa scratch för att se om det skär igenom klarlack av billack. Försiktigt drar med nageln över repan. Om nageln nedsänkt i början, då repan kan köra hela vägen till metallen. Om fingret inte doppa i början, så är det sannolikt en klarlack scratch och kan tas bort utan professionell hjälp. Saker du behöver
diskmedel
2000-grit sandpapper
Mjuk handduk
Rubbing
mjuk trasa eller elektrisk buffert
polermedel
Visa fler instruktioner

1

Tvätta repad yta med en lösning av diskmedel och vatten. Skölj området grundligt för att avlägsna allt diskmedel. Torka inte området.
2

Sand scratch lätt med mycket fint (2000) slippapper tills scratch är nästan borta. Sand i en fram och tillbakagående rörelse över scratch. Gör inte sand i en cirkelrörelse. Återväta området om det blir torrt under slipningen processen.
3

Skölj området noggrant för att ta bort slipdamm och torka med en mjuk handduk.
4

Ansök gnugga förening till scratch och sedan polera repa tills området är blanka utan tecken på gnugga förening kvar. Om du använder en elektrisk buffert, tillämpa gnugga föreningen manuellt och köra buffert på den lägsta inställningen tillgängliga. Om du är polering för hand, använd en mjuk trasa för att applicera och polera området.
5

Skölj området noggrant och torka med en mjuk handduk.
6

Ansök polervax till området och polera tills området är blank och inga tecken på den polska kvarstår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121233.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.