Hur man tar bort Window Trim Från ett Integra

Folk som föredrar att köra sin Integra med fönstren öppna, även när det regnar eller snöar, kan motiveras att installera fönster trim. Kanten är en tunn, plastark som löper längs den övre kanten av bilfönster och håller regn och andra föremål från att komma in när fönstren är spruckna öppna. Med tiden kan fönster trim spricker eller blir sliten och kräver att du tar bort den. Detta är en relativt enkel process som kräver minimala material och muskelstyrka. Saker du behöver
Värmekanon
Goo Gone
Rags
Bil tvål
Bucket
Slang
Visa fler instruktioner
1

Applicera värme till basen av visir där de fäster vid dörren med en värmepistol. Detta kommer att smälta limmet remsan, så att du kan lyfta bort fönstret lättare.
2

Bogserbåt vid slutet av visiret för att lyfta den från dörren. Om det inte lossnar vid första, kommer rycka på visiret lossnar det, vilket gör det lättare att dra bort det när steg tre är klar.
3

Upprepa steg ett och två tills du kan dra visiret utanför dörren.
4

Applicera en tjock beläggning av Goo Gone till den självhäftande remsan på dörren. Blöt en trasa helt och arbeta Goo Gone in i limmet. Tillåt Goo Gone sitta i fem minuter.
5

Gnid den självhäftande remsan från Integra dörren med en trasa. Remsan kommer att fragmenteras i flera små bitar och kan lämna några rester efter sig.
6

Torka bort vänster bakom limmet med trasan täckt med Goo Gone. Arbete i en cirkelrörelse för att lyfta limmet från ytan.
7

Blötlägg dörren till bilen med vattenslangen och plaska på bil tvål. Skrubba dörren, fönstret och taket på bilen med en ren trasa för att producera en liknande-nytt utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121833.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.