Hur Ren billack

Rengöring billack och tvättar bilen är två mycket olika processer. Medan tvätta bilen avlägsnar lös smuts, rengör lacken avlägsnar föroreningar som sätts djupt i finish och kan ge måla en tråkig utseende även när bilen nyligen tvättas. Innan du rengör din färg, tvätta bilen med tvål och vatten. Det finns inget sätt att komma till de djupt liggande föroreningar om din färg är fortfarande täckt av lera eller vägsalt. Saker du behöver
Detailing lera med spray smörjmedel
Mikrofiberduk
Pre-vax renare
Plastpåse
Visa fler instruktioner
1

Vänta för din bil för att torka eller torka ner med mikrofiberduk. Spraya en 12-av-12 tum område på din bil med smörjmedlet som kommer med detaljer lera.
2

Gnid leran på bilens lack över smorda området. Använd en fram och tillbaka rörelse och arbete i rader tills du rengjort hela området. Innan vi går vidare, lägg din hand i en plast sandwich väska och känna ytan genom plasten. Känn efter eventuella kvarvarande ojämnheter orsakade av marknära i grus.
3

Fortsätt att gnugga området med leran tills det inte finns fler gupp. Torka området med en mikrofiberduk för att avlägsna leran är rester.
4

Upprepa steg 2 och 3 för att rengöra resten av bilen. Det är säkert att använda leran på omålad metall och glas, men inte på belysningen eller däck gummi.
5 p Om det finns några linjer eller virvlar runt på lacken när du är klar, polera dem . Spraya området med pre-vax renare och torka ner det igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120982.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.