Hur man tar ränder Av en bil

En dekorlister som komplimanger bilens finish och lister, ränder är en kontinuerlig del av vinyl tillämpas på bilens exteriör. Trim finns i en mängd olika färger och storlekar, och finns på fordonsindustrin leverans butiker, detaljhandel stormarknader och online. Ränder är också flyttbar om du bestämmer dig för att ändra bilens färg eller du inte längre vill att ränderna på din bil. Avlägsnandet tar tålamod och en rengöring för att avlägsna eventuella limrester kvar. Saker du behöver
värmepistol
plast spackel
Latexhandskar
Paint-säker lim Remover Review 2 mjuka trasor eller trasor
Bucket
Biltvätt
Vatten slang med spruta
Stor, mjuk handduk
Visa fler instruktioner
bort ränder
1

Använd en värmepistol för att värma stiftet rand du vill ta bort. Arbete i sektioner och för sakta värmepistol över stiftet rand tills rand börjar lyfta från bilens finish.
2

Lyft slutet av stiftet rand med en plast spackel och dra långsamt rand från din bil. Använd latexhandskar för att hålla olja på fingrarna från att få på bilens finish.
3

Tillämpa värme till några envisa områden stift rand som flagnar inte tillbaka. Lyft ena änden av remsan med spackelspade. Inte skrot inte stiftet rand från din bil --- detta kommer att skada bilens finish.
Bort limrester
4

Applicera 2 msk. av en färg-säker lim remover till en mjuk trasa eller trasa.
5

Blot något stift rester rand lim med remover-indränkt trasa eller trasa. Torka inte resten --- här kommer helt enkelt sprida den. Tillämpa lim remover till trasa eller trasa och fortsätt blotting resten tills det är borta.
6

Blanda i en hink 1/2 kopp biltvätt diskmedel och 1/2 liter vatten. Spraya din bil med vatten från en vattenslang för att ta bort allt löst damm, smuts och lim remover från din bil.
7

Applicera tvålen blandningen till din bil och tvätta hela bilen med en mjuk trasa eller rag. Skölj bilen ordentligt och sedan torka den med en stor, luddfri handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121772.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.