DIY lösning för att rengöra Car Klädsel

De med barn eller bara aktiva livsstilar vet hur svårt det kan vara att hålla klädseln i bilen ren. Mellan smuts som är spåras i, kan fett, kaffe spill och livet i allmänhet, hålla en ren bil vara svårt ibland. Det är inte förrän saker sakta ner i några minuter som vi inser vilken röra bilen har blivit och vidta åtgärder för att rengöra den. Det är lätt att få det att se bra utan att behöva ta det någonstans att betala för att ha det detaljerat. Komma igång

Städa ur bilen, vilket innebär att få allting på golv och sätena så att du kan rengöra. Om bilen är en stor röra, ta en sopsäck med dig och tömma allt du inte behöver eller vill ha i den. När golv och säten är klart, använd en shop-vac att bli av lös smuts och skräp. Dammsugning regelbundet kan hjälpa till att hålla din bils klädsel mycket renare.

Samla de saker du behöver för att rengöra klädseln ordentligt. Se till att du har handskar, rena trasor eller svampar och rengöringsmedel i högsta hugg.
Fläckborttagning

Organiska fläckar som kaffe kan rengöras med en lösning av lika delar väteperoxid och vatten. Mätta området, och låt det sitta i 10 till 15 minuter innan skrubba bort det med en ren trasa. Testa en osynlig del av klädseln för colorfastness innan behandling fläcken, som väteperoxid kan ibland blekna tyger.

Bläck fläckar från pennor och tidningar lätt kan lyftas med hårspray och en ren trasa. Spraya fläcken med hårspray, och torka bort med trasa. Använd mer hårspray som behövs, och fortsätta skrubba försiktigt tills bläcket är borta.

Strö majsstärkelse, bakpulver eller babypuder på en fett fläck, och låt det sitta i 2 till 3 timmar innan dammsuga upp det. Skrubba området med varmt tvålvatten och en gammal tandborste och skölj med en ren trasa doppad i rent vatten. Strö bakpulver på området för att hjälpa till att dra ut fukten och hjälpa området torkar snabbare.
Hemlagad möbelrengöring Solution

Medan det finns flera produkter tillgänglig hos din lokala bilverkstad för stoppning rengöring, det är billigare att göra din egen. Fyll en hink med varmt vatten och tillsätt en skopa av blekmedel tvättmedel och en kopp vit vinäger. Skrubba klädseln med en ren trasa eller svamp doppad i lösningen och skölj området med en ren trasa doppad i rent vatten. Gnid en ren, torr handduk över klädseln för att ta bort överflödig fukt och lämna fönstren ner tills klädseln är helt torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121086.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.