Hur man använder en Dremel till polska Aluminium

Nya aluminiumdelar har en djup prägel på sina ytor som reflekterar mycket som en spegel. Hjul, motorcykeldelar, stötfångare eller något annat aluminium blir matt med tiden och kan förvärva gropar från vädret. Dremel gör handhållna roterande verktyg med bifogade filer som är effektivt vid polering slöa ytor. Börja med att använda Dremel för att ge en grundlig slipning av aluminium med tunga slippapper och arbetar mot ett fint slippapper för att ta bort gropar och små repor. Detta skapar en slät yta för polering. Saker du behöver
Collet skiftnyckel 60-grit slipvalsen
120-grit slipband
180 -, 220 - och 240-grit diskar slipning
disktrasa
polerskiva
Polering rouge
Visa fler instruktioner
1

Koppla ur din Dremel från eluttaget om du har en modell med en sladd.
2

Press och håll knappen skaftlåsknapp på toppen av skaftet nära hylsan. Hylsan är en rund metall mutter som håller Dremels tillsatser i verktyget.
3

Vrid spetsen på Dremel medurs för hand tills det inte längre kommer att flytta. Placera hylsan skiftnyckel över nosmutter och vrid moturs för att lossa den.
4

Skjut en 60-grit sandning trumma in i hylsan och vrid hylsan nyckeln medurs för att dra åt helt.

5

Anslut Dremel till ett eluttag.
6

Håll Dremel som du skulle en penna bland tummen, pekfingret och långfingret, på indrag nära spetsen på axeln. Vrid Dremel till låg hastighet inställningen, eller 5000 rpm på en variabel hastighet Dremel. Skjut "On /Off" knappen till "On" läge.
7

Passera Dremel över aluminium objektet i långsamma drag från sida till sida, vilket gör vissa att sand alla områden av metall.
8

Stäng Dremel och dra en modell med en sladd. Lossa spännhylsan och skjut en 120-grit sandning bandet på sliptrumman.
9

Upprepa slipprocess på samma sätt. Ta slipvalsen och band, ersätta dem med en 180-grit slipskiva, sedan en 220-grit disk och slutligen en 240-grit disk till slut slipning. Torka av aluminium med en torr tvättlapp för att ta bort eventuella partiklar.
10

Placera en Polerskivan i Dremel och dra åt den helt. Placera Dremel spetsen i en burk polering rouge att applicera rouge på Polerskivan.
11

Polera aluminium på samma sätt som du slipat. Applicera mer polering rouge som behövs för att erhålla en högglansig spegelblank yta på aluminium.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121574.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.