Hur man tar bort rost från en motorcykel kedja

I de flesta fall är en rostig motorcykel kedja inte en säkerhetsfråga. Om inte kedjan är rostig hela vägen igenom, är din cykel går inte att sluta köra eller falla sönder. Dock förringar rost från övergripande skönhet och elegans i din cykel. Även om du kan ta bort kedjan från din cykel för att rengöra den, är det inte nödvändigt att ta bort rost. Saker du behöver
Blocks
WD-40
skyddsglasögon
Kedjesmörjmedel
Naglar Rags pensel Addera Visa fler instruktioner
1

Sätt klossar under din cykel så att bakhjulet lyfts från marken. Detta gör att du kan snurra på bakhjulet och enkelt flytta kedjan i läge för rengöring.
2

täcka så många utsatta delar av din cykel som möjligt med stora dukar och trasor butik. När du skrubba kedjan, renare och skräp kommer splatter. Addera 3

Spray båda sidor av kedjan med WD-40. Låt det dra i kedjan i fem minuter.
4

Sätt på skyddsglasögon. Spray WD-40 på en nagel rengöringsborste och kraftfullt borsta båda sidor av kedjan. Arbete i små delar, få kedjan så ren som möjligt. Snurra bakhjulet på cykeln för att flytta kedjan som du städar.
5

Torka kedjan av och inspektera för eventuella kvarvarande rost. Respray några rostiga fläckar med WD-40 och låt det dra i 5 minuter. Spraya din pensel nagel rengöring med WD-40 och skrubba några svåra fläckar tills de är rena. Torka så mycket WD-40 från kedjan som möjligt med en ren trasa.
6

Spraya din kedja med motorcykel kedja smörjmedel. Ägna särskild uppmärksamhet åt O-ringen vid varje länk anslutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120977.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.