DIY Blackhouse Strålkastare

Det finns flera sorter av strålkastarna för att placera in i bilen, men när natten övertar dagen och det är tänder på, är pålitlighet och synlighet vad som betyder mest. DIY Blackhouse Strålkastare är inte den mest sällsynta typen av lampor, men kan hittas på alla olika märken till accent sin älskade bil. Många ägare som äger en japansk gjord bil gynna dessa strålkastare på grund av deras finess stil och vassa finish, vilket gör en bil att gå från vanliga till extraordinära. Valet av DIY

När det kommer till inköp av strålkastare för din bil, som de flesta punkter, vad du är villig att betala för kommer att avgöra resultatet. Liknar ta dina första steg i att köpa en bil, desto mer pengar du spenderar, desto bättre kvalitet och hållbarhet. Välkända online forum baserade runt Honda, har ägare som skryter om sina Blackhouse strålkastare. Gjort rätt, detaljerna är enkel men ändå måste uppmärksammas i syfte att upprätthålla eventuella skador. Den mest praktiska DIY sättet att få dessa strålkastare, är att använda en spray baserad från Krylon Fusion i önskad färg, i detta fall, svart. Den enklaste av verktyg och utrustning kan hittas i ditt hushåll för att göra detta. En limpistol, ugn och skruvmejsel startar du på din resa.
Vidta åtgärder

borttagningen kan vara komplicerade för personer som inte är bil buffs, men tålamod är nyckeln. För att lokalisera dem, lyft försiktigt upp kåpan med en arm medan placera stången huven stöd i sin rätta plats för att förhindra allvarlig skada. Med en skruvmejsel, ta bort bultarna som håller ihop dem. Säkert med båda händerna, lyft ut ljusen och lägg dem åt sidan. Ugnstemperaturen kan ställas in på antingen 275 eller 300 grader. Ta bort alla lampor och sladdar från enheten innan du lägger in den heta ugnen, eller det kommer att smälta eller explodera. Hela strålkastaren i sig kommer inte att försämras dock.

När du är klar, placera en strålkastare i taget på en bakplåt eller plåt, och i denna 10 minuters process sammanhållningen i limmet blir mjukt nog att bända isär. Använda standard kök vantar eller handskar, försiktigt bort arket med strålkastarna. Hitta de clips som håller ihop strålkastarna och ta bort dem. Många webbplatser rekommenderar slipning bostadsområdet för spray för att hålla bättre, men det är vad du föredrar. Placering av huset på antingen tidningen utspridda på en handduk, använd en primer för att måla området innanför den och upprepa processen ett par gånger samtidigt ha 10 till 15 minuters intervaller för torkning i mellan. Följ samma steg som du applicerar färgen valfri färg men tillåter torkningsprocessen att sträcka sig in i minst en timme innan du poppar tillbaka på framsidan av lamporna och målade bitar också. Ta dig tid att placera tillbaka husdelarna för att undvika eventuella fel.

Efter denna process, lägg tillbaka den i ugnen under högst 5 till 10 minuter för att låta limmet att bilda en gång då trycker ihop Hela strålkastarenhet. När ugnen är klar, placera lökarna och ledningar tillbaka sedan pop tillbaka i strålkastarna genom bultning dem tillbaka in i bilen. Den bästa delen väntar på att solen ska gå ner, starta motorn och se dina personliga DIY Blackhouse Strålkastare komma till liv på natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121099.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.