Hur man rengör ekrarna på fälgar

Fett och smuts fastnar i mellan ekrarna på fälgar, vilket gör dem svåra att rengöra. För att få mellan ekrarna för att ta bort smuts, tar det en kvalitet fälg renare eller avfettningsmedel som är säker att använda på vilken typ av fälgar du har. Fälgar kan vara gjord av aluminium, kan polerad aluminium, legeringar och krom och vissa rengöringsmedel hjul skada känsliga hjul metaller. Saker du behöver
Wheel Cleaner Review Microfiber Slang trasa hotell med vatten
mjuk borste
Visa fler instruktioner
1

Spray fälgen med vatten från en slang för att avlägsna smuts.
2

Spray fälgen helt med ett hjul renare. Kom ihåg att välja en renare som är säker för din fälg metall. Svart magi Titanium Wheel Cleaner är säker på alla typer av metaller eftersom det är pH-balanserad. Spraya renare i mellan ekrarna och muttrarna så all smuts är blöt. Låt renare sitta på fälgen i minst 1 minut.
3

Använd en mikrofiberduk för att torka bort hjulet renare. Det fett och smuts bör lätt kunna torka av. Använd en mjuk borste runt ekrarna om de är hårt smutsad. Använd en repfri borste och försiktigt gnugga borsten runt nedsmutsade området.
4

Spray hjulet med en slang igen för att skölja bort återstående smuts. Om några områden inte får rent, spraya lite mer renare direkt på området och upprepa stegen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121004.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.