Bästa sättet att specificera en bil

Varje auto detailer har sin egen effektiv metod för att rengöra ett fordon. Detailing en kunds bil kräver mer än en enkel vakuum, rengöringsmedel med vax, dock. Det kräver en grundlig rengöring av insidan och utsidan av fordonet på ett effektivt och snabbt sätt. En grundlig och komplett detalj av fordonet kräver borttagning av damm i ventilationskanaler, avlägsnande av fläckar från innertaket, säten och mattor, rengöring av fönster, dammsugning, under huven avfettning och, slutligen, biltvätt, polering och vaxning. Interiör

Börja med rengöring av det inre av fordonet. Rengör inifrån och ut. Vara noggrann, men ändå gå snabbt. Ta matta mattor, hattar, handskar, flaskor, servetter, mynt i mugghållaren, leksaker och bilbarnstolar. Vakuum hela interiören inklusive stammen. Rengör och dammsuga matta mattor. Dammsugning först kan du se de fläckar som behöver ta hand om med en skurborste. Använd ett rengöringsmedel för att ta bort caked på smuts på instrumentbrädan och bomullspinnar för att komma till svåråtkomliga platser som luftventiler. Användningen av en tandborste kommer att borsta ut smulor och damm i trimning och runt knappar på instrumentpanelen. Använd däck renare för djupa fett fläckar i mattan, på mattan mattor och på sätena. Rengör fönstren med din favorit icke-strimma fönsterputs. Grundligt dammsuga inredningen igen. Addera Under huven

Täck generatorn och annan elektronik som kommer att skadas om sköljas över med makt bricka. Spray motor med ditt val av avfettningsmedel. Däck renare fungerar som ett avfettningsmedel samt. Låt avfettningsmedel sitta, en minut eller två, och förbli effektiv genom att städa bort eventuella buggar eller tjära från den främre stötfångaren och huven. Du kan också spraya däck renare på de däck och hjul och låt det sitta. Skölj motorn och sedan stänga huven.
Exterior

Skölj bilen för att ta bort skräp och bugg och tjära remover används på stötfångaren och huven . Spola av bilen först blir det blött. Ta en tvål svamp för att bidra till att undanröja några av grus som kan fastna på svampen och riv eller, ännu värre, skrapa kundens bil. Använda claybar är ett idealiskt sätt att säkerställa att inte repa kundens fordonet. Använd claybar på den våta ytan med inget tryck anbringas på den. När du kör den fram och tillbaka över den våta ytan, kommer claybar plocka upp någon grus och lämnar ytan slät. När du är klar med claybar, tvätta bilen med tvålvatten, skölj och sedan handduk torrt. Vissa fordon kräver hjul polering för att polera upp ett visst område innan du applicerar vax. Var noga med att inte låta hjulet buffertarean buff man för länge. Håll hjulet buffertar flytta. Applicera vaxet och låta det torka innan du tar bort. Rengör utsidan fönstren och krom.
Sista handen

Ställ matta mattor tillbaka in i det inre av bilen och ersätta alla kundens varor, med undantag för skräp och tom soda flaskor, tillbaka in i bilen som de var innan du tog ut dem. Spraya en luftfräschare in i kupén.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121049.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.