Det bästa sättet att hålla en 2000 Corvette ser ut som nya

2000 års Corvette var en regummering av väl mottagna 1999 modellen. Det har kännetecken andra Corvetter, inklusive en glasfiber kropp, aluminiumhjul, inredning läder och en valfri suffletten. Corvette ägarna stolta i sina bilar. Den bästa metoden för att hålla en 2000 Corvette ser ut som nya är regelbunden vård och underhåll. Saker du behöver
Dukar
handduk
Multipurpose interiör renare
Spot Remover Review Sadel tvål
Mild tvål
Sponge
Visa mer Instruktioner
Underhålla Interior
1

Vakuum interiören ofta. Torka ytorna med en fuktig trasa. Denna förebyggande underhåll hjälper till att hålla det inre av ditt 2000 "Vette letar nytt.
2

Applicera en mångsidig interiör renare och ett icke-lösningsmedel torr fläck renare att mattan och tyget på din 2000 Corvette för att ta bort eventuella fläckar eller fläckar.
3

Clean lädersäten med sadel tvål, rumstempererat vatten och en mjuk trasa. Låt lädret lufttorka efter rengöringen.
4

Torka av lister, plastkomponenter och instrumentpanelen med mild tvål och vatten på en mjuk trasa eller svamp. Addera Underhålla den Exteriör
5

Täck bilen när den inte används. En bil täcka särskilt utformade för 2000 Corvette är tillgänglig. Det kommer att skydda glasfiber kroppen från elementen.
6

Tvätta bilen regelbundet med ljummet vatten och mild tvål. Skölj noggrant med mycket vatten. Torka med sämskskinn eller all handduk.
7

Wax ibland med en icke-slipande vax gjord för bilar med ett baslack /klarlack finish, som din 2000 Corvette har.
8 < p> Tvätta suffletten med en mild tvål och vatten med hjälp av en svamp. Torka i direkt solljus. Tvätta samtidigt som resten av fordonet.
9

reparera mindre chips och dings omedelbart för att skydda glasfiber från ytterligare skador. Kit finns från Chevrolet att reparera mindre skador, har en professionell utvärdera större skador Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121828.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.