Hur Ren Blades Vindrutetorkare

Din förmåga att köra säkert i regn , beror snö och många andra dåligt villkor på med rena blad vindrutan torkar . Om smuts och annat uppbyggd ansamlas på dina torkarblad , kommer det sluta smort över vindrutan och skymmer vyn . Besprutning vätska vindrutetorkare över vindrutan gör lite för att rengöra dina torkarblad , men om du märker att de inte ska torka vindrutan helt ren , bör du rengöra dem för hand . Instruktioner
1

Lyft första vindrutetorkare försiktigt bort från glaset för att rengöra den . Det bör svänga lätt ut på pivot arm som ansluter den till bilen på toppen av huven .
2

Torka av gummit bladet av vindrutetorkare försiktigt med en vatten - fuktad trasa . Om det envisa jord på torkarbladet som inte kommer att lossna , fukta en annan trasa i vindrutetorkare vätska och torka av gummit igen . Addera 3

Gå tillbaka över gummiblad att torka av eventuella spår av vindrutetorkare vätska , sedan tillbaka torkaren till sitt ursprungliga läge mot vindrutan .
4

Upprepa proceduren med de övriga vindrutetorkarna på fordonet . Glöm inte att kolla för bakre vindrutetorkare . På vissa mycket avancerade fordon , kan det finnas små vindrutetorkare över strålkastarna och /eller bakljus som även kan torkas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121003.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.