Så här ansöker BMW Bättringsfärg

Många BMW-ägare och entusiaster delar ett gemensamt band i deras kollektiva frustration med tillverkaren-medföljande touch upp färg. Även formulerade så att de matchar färgen på sina fordon, de flesta användare finner dem svåra att tillämpa väl. Svaret ligger i den teknik som används för att applicera färgen på chips och andra skadade områden i bilens finish. Tillverkaren, Bavarian Motor Works (Bayerische Motoren Werke AG), ger både en matchande färg och en klar skyddande skikt. Tyvärr, de flesta användare är oförberedda för färgens viskositet, och borsten som medföljer är inte väl lämpad för det ändamål för vilket den är avsedd. Detta resulterar ofta i geléform klumpar av färg som brukar leda till en dyr resa till återförsäljarens verkstad. Artikeln som följer är skriven för att hjälpa dig att undvika dessa problem. Utöver de objekt som du behöver, ta med massor av tålamod. Röra upp färgen på din BMW blir en långsam process, men resultaten kommer att vara värt det för ett jobb som är gjort bra. Avsätt en eftermiddag för att göra detta, och vara mycket försiktig så att du inte stressa igenom något av stegen. Saker du behöver
1600-grit sandpapper (ultra-finkornig) katalog tandpetare eller tunna konstnärs pensel
BMW bättringsfärg
BMW klarlack
Bilvax och dukar (tillval)

Visa fler instruktioner
1

Rengör flisas område fritt från skräp. Använd fuktad sandpapper på kanterna av den kantstötta området precis tillräckligt för att göra det smidigt utan att lägga till repor. Rengör och torka området igen efter slipning.
2

Applicera bättringsfärg med en tandpetare med spetsen bryts av eller en liten, mycket tunn, mjuk konstnärens pensel. Undvik att använda borsten som medföljer färgen kit. Låt en liten mängd färg för att smidigt följa tandpetare eller pensel. Om alltför mycket färg rockar tandpetare eller pensel, försiktigt rengöra den och försök igen. Applicera färgen genom att knacka lätt på i mitten av chip och låta den "köras" på kanterna, fylla i chip. Det är viktigt att du inte försöker att faktiskt borsta eller stroke färgen på chipet. Mindre är mer, eftersom många lager av färg kommer att behövas för att skapa en osynlig reparation.
3

Låt färgen torka enligt etikettens anvisningar.
4 < p> Upprepa steg 1 till 5 åtta till tio gånger för ett optimalt resultat.
5

Använd ultrafina ,1600-grit sandpapper för att försiktigt släta över den reparerade hela ytan där chipet brukade vara. Blöt sandpapper och sand så lätt som möjligt tills ytan av reparationen är fullständigt plan och jämn. Avsluta med att lägga ett lager av klarlack ur satsen, låta täckfärg torka ordentligt, och tillämpa bilvax (om så önskas).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120990.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.