DIY: Hur man specificerar ett bilens interiör

Du behöver inte spendera en förmögenhet att ha på insidan av din bil detaljerad,. Det är ganska enkelt att göra det själv. Detailing bilen regelbundet håller inte bara jobbet enklare, men också håller insidan av din bil i bättre skick. Var noga med att köpa rätt rengöringsmedel för varje del av din bil, du kan hitta specialprodukter för stoppning, plast, vinyl och läder. Vinyl och plast

Köp en bra renare särskilt avsedda för användning på vinyl och plast. Först torka all plast och ytor vinyl med en torr trasa och rengör dem enligt anvisningarna. Var försiktig runt instrumentpanelen och annan känslig utrustning. Efter att de är rena och torra, applicera ett skyddande på samma ytor. Använda en skyddande regelbundet kommer att förhindra för tidig sprickbildning och blekning på grund av värmen och solen.
Klädsel och Golv
p Det är bättre att använda din vanliga vakuum för rengöring av din bil snarare än de stora som du brukar se på bensinstationen eller självbetjäning tvätt, om du har rätt redskap. De stora lön dammsugare är oftast ganska svag och oförmögen att nå många av de mindre områden på din bil.

Var säker på att det inte finns några mynt eller små saker som ligger runt som kan skada din vakuum.

Först ger sätena och golv en grundlig gång över med en medelstor fastsättning. Sedan, med hjälp av en lång och smal fastsättning, vakuum i alla skrymslen och vrår runt bilen, inklusive mellanslag mellan sätena. Många bilar har klädsel på dörrar och tak också, så glöm inte att dammsuga dem också.
Läder

Läder måste vara konditioneras och rengöras regelbundet med läder-specifika produkter. Om du använder en mer allmän renare, kan de starka kemikalier skada lädret. Först rengör alla läderytor enligt din rengörings anvisningar. När det är torrt, applicera balsam. Många läder balsam måste torkas av, så glöm inte om det är den typ du använder. Addera glas

dina fönster och vindruta bör rengöras senast , eftersom du kan få fläckar av renare på dem medan du beskriver resten av bilen. Använd glasrengöringsmedel och pappershanddukar för att förhindra randning. Rulla inte dina fönster ner tills de är helt torra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121083.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.