Vad Är polering Glasyrer?

En polering glasyr liknar vanlig bil vax, men innehåller syntetiska ingredienser som gör det varar mycket längre än traditionella vax. Använda en polering glasyr kommer snabbt förbättra ett fordons utseende, någon gång även göra bilen ser ut som ny igen, samt ge andra fördelar jämfört med en traditionell vax finish. Definition

En polering glasyr är en typ av bil-polish eller vax som ger glans och skydd till ytan av ett fordon. Glasyren tillför en högre glans än en traditionell vax och är lättare att applicera. Glasyren varar i flera veckor, även med regn, insekter, smuts och annat skräp på vägen att försöka hålla fast vid din bil när du kör.
Typer

Polering glasyrer kommer i aerosol och kanna formulär. När du tvättar och köra din bil, kan du spraya aerosol polermedel glasyr direkt på bilens lack. Kannan versionen placeras på en mjuk polering hjulet och poleras in i ytan av fordonet. Båda typerna av glasyr producera en liknande effekt, men kannan versionen kan ta bort något djupare repor än spray versionen.
Fördelar

Använda en polering glasyr ger extra skydd för bilens lack. Polska glasyr skyddar mot regn, salt, skrapa, måla blekning, surt regn, rost och även små bitar hagel. Glasyren fungerar som en barriär mellan färgen och andra element i miljön som kan förstöra bilens utseende. Glasyren ger också en bil en sportig och attraktiv högblank glans, samt ta bort små repor och alla tecken på fingeravtryck från bilens lack.
Application

Applicering av en polering glasyr är enkel. Spraya glasyr på sidorna av bilen efter tvättning och torkning av fordonet. Du kan också hälla glasyr på en polering buffert. Buff glasyr i färgen i ca 30 sekunder med en mjuk trasa eller lumpskiva. Arbete i två fot områden för bästa resultat. Låt glasyren att sitta i ca 10 minuter, sedan polera en gång till med en torr trasa för att avslöja en högblank glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121917.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.