Hur polska en antik bil

Antika bilar är en brännpunkt för bilindustrin, med ägarna spenderar tusentals dollar varje år behålla sina fordon. Tvättning, rengöring och vaxning är alla viktiga delar av klassisk bilvård. Polering en antik bil kan vara en snabb process, men det är inte svårt. Saker du behöver
bilvax
krompolish
Mjuka Rags
Buffer
vatten
Skopor
Visa fler instruktioner
Hur polska en antik bil
1

Tvätta bilen innan du ansöker vax. En bil måste vara obefläckat ren för att ordentligt polera det.
2

Välj ett vax som utformats speciellt för billackskvalitet. Ett antal vaxer innehåller skura granulat som kan skada bilen ytor, så välj noga.
3

Parkera bilen på en skuggig plats, helst ett garage eller carport. Om du vaxa bilen utanför, löper du risk att solen bakning vax på din färg, vilket kan förstöra din lack.
4

börjar polera på huven på bilen. Applicera ett tunt lager bilvax och gnugga vaxet jämnt över ytan av huven. Låt vaxet torka till en mjölkaktig färg innan polering.
5

Applicera buffert till de vaxade områden med en låg hastighet, att låta det glida över ytan av bilen. Se till att inte stänga av bufferten på för hög eller för mycket tryck, eftersom bufferten kan äta i din lack. Låt buffert för att polera vaxet bort en liten fläck på en gång, går i riktning mot metallslöjd när det är möjligt.
6

Wax de återstående målade ytor på bilen, noga med att inte tillämpa vaxet till någon krom eller ytor av gummi. Arbeta alltid på ett litet område i taget, eftersom vaxet torkar snabbt och behöver poleras så snart det är torrt.
7

polska kromytor när du har kratsade bilen. Applicera krompolish försiktigt och gnid in väl med en mjuk handduk. När du har belagt hela ytan, polera krom snabbt med en ren handduk för att ta fram det glans. Kolla över din antika bil för att se till att du inte har missat
8

några områden. Du kan repolish alla områden du missat för hand för att hålla din antika bil polerad och ser sitt bästa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120920.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.