Så skyddar Bil Vinyl och plast

Var kan beundra utsidan av din bil, men du vill att det ska se bra ut på insidan, liksom. Var uppmärksam på detaljer inuti bilen och skyddar vinyl och plast av instrumentbrädan och inredning. Att ta hand om insidan av din bil är lika viktigt som att ta hand om utsidan. Saker du behöver
Skydda våtservetter
Skydda spraya
Bomullsswabs
mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

forska i olika typer av produkter på marknaden för vinyl och plast. Du vill rengöra och skydda din inredning och kanske lägga glans eller glans. Det finns produkter som säger att de gör allt detta. Prova olika produkter för att se vilken du gillar bäst.
2

Applicera produkten till vinyl och plast i bilens interiör, med en skyddande torka. Du kan använda en enkel mjuk trasa eller en förbehandlad torka.
3

Detalj instrumentbrädan med en bomullspinne. Applicera en liten mängd av produkten du har valt till bomullstuss och använda det i de svårtillgängliga områden.
4

Ta bort överflödigt rengöringsmedel med en mjuk trasa. När produkten har torkat, kan det lämna bakom överskott. Var noga med att torka detta bort med en mjuk trasa och polera.
5

Använd renare på en regelbunden basis för att hålla vinyl och plast rena och i gott skick. När du märker damm och smuts, eller din plast och vinyl börjar se tråkig, är det dags att återigen din valda produkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120886.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.