Hur Ren aluminiumfälgar

Aluminium fälgar kan vara mycket passande för en bil. Smuts och fett kan bygga upp mycket snabbt på fälgar bara genom daglig användning. Detta kan göra dem inte riktigt lika imponerande. Vid rengöring aluminiumfälgar, finns det några saker som du måste tänka på. Om du inte använder rätt kemikalier och rengöringsmedel tekniker, kan du skrapa på ytan av aluminium och förstöra finishen. Om du behöver veta hur man rengör din aluminiumfälgar, kommer den här artikeln att beskriva de steg som du behöver ta. Saker du behöver
Gummi rengöring handskar
En aluminium rengöring lösning handdukar
Papper Review, en trädgårdsslang
Visa fler instruktioner
1

Sätt på vissa gummi rengöring handskar. När du arbetar med kemikalier, det är alltid bättre att vara försiktig. De rengöringskemikalier som används för att rengöra aluminium fälgar kan irritera huden.
2

Spraya fälgar ner med en aluminium rengöringslösning. Eagle One A2Z däck och hjul rengöringsmedel är säker att använda på anodiserad, klart belagt, fabrik målade och kromade fälgar. Om du har någon annan typ av aluminium finish på dina fälgar, använder fel typ av kemikalier kan remsor avslutningen off. Så dubbelkolla etiketten på vilken rengöring lösning du väljer att använda. Addera 3

låt dra i cirka 15 minuter. Detta kommer att hjälpa till att lyfta något fastnat på smuts på fälgen innan någon fysisk rengöring sker.
4

Torka kanten med en mjuk pappershandduk. Detta kommer att hjälpa till att bli av med fastnat på smuts på fälgen. Undvik att trycka för hårt, eftersom varje sten och smutspartiklar som fastnat under pappershandduk när du torka kan orsaka repor på fälgen.
5

Skölj fälgen ner med en trädgårdsslang. Skölj ur toppen av varje fälg till botten. Detta kommer att driva all smuts mot botten och stänga av fälgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120907.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.