Hur man målar ränder på en Mustang

Ta en gammal Mustang bil som inte hölls i gott skick och föra den tillbaka till livet är drömmen för varje Mustang ägare. Ränderna på en Mustang lägga till vintage kvaliteten och utseendet på bilen. Klar noga, kommer det att göra Mustang ser så professionellt som den dag den rullade av monteringsbandet. Saker du behöver
Auto kropp renare
Mikrofiberduk
målare trasa eller tarp
Maskeringstejp
Auto sprayfärg för rand
Måttband
Ventilerade mask
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Rengör bilen med en auto kropp renare och en mikrofiberduk. Se till att ta bort så mycket smuts och damm som möjligt så att färgen kommer att följa bilens yta.
2

Mask av motorn, hjul, fönster, inredning och avgasrören med målarens duk eller en tarp. Håll bitarna på plats med maskeringstejp. För riktigt små områden som dörrlås, använder bitar av maskeringstejp ensam. Täck allt du inte vill vara målade, vilket innebär att endast det område av de exponerade ränder.
3

Gnid bilen ner med en ren mikrofiberduk ännu en gång för att ta bort damm eller statisk innan du installerar rand, köp 4

Hitta mittlinjen av bildelar som ska få ränderna. Använd maskeringstejp för att bocka av bredden av ränder på vardera sidan av mittlinjen. Mät avståndet mellan raderna för att se till att det är lika (om du ansöker två ränder). Om det är en kontinuerlig rand, se till att det är till och med upp och ner längs hela remsan och samma avstånd från kanterna på bilen.
5

Mät bredden på ränderna och masken lika beloppen på sidorna av ränder. Se till att de har samma bredd för längden av ränder och att varje rand är exakt samma, om du gör två ränder.
6

Se alla tejpen appliceras korrekt. Sätt på din ventilerad mask och skyddsglasögon. Spraya ränderna början nedifrån flesta områden. Använd en jämn fin spray och bara använda ett lager, försöker att inte överlappa. Om du använder mer än en färg, maskera de andra färgerna medan du gör den första färgen. Tillåt 24 timmar att torka innan du sätter på nästa färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121611.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.