Hur Detalj din Volvo

Detailing en Volvo tar flera timmar att göra en fullständig detalj jobb i och utanför bilen. Volvobilar kan rengöras precis som de flesta andra bilar med undantag för ett fåtal områden som är specifika för varumärket Volvo. En Volvo skall redovisas minst två till fyra gånger per år för att hålla det ser bra ut. Detailing på denna nivå också håller Volvos färgen ser sitt bästa och gör det lättare att hålla ren. Du kan specificera en Volvo i ett garage eller i skuggan på en uppfart. Saker du behöver
Water
mjuk svamp
Stiff borste
Bil tvål
Skumrengöringsmedel
Microfiber handdukar
Chamois eller handduk
Clay bar
Spray Detailer
Orbital buffert
Liquid polering sammansatta
Wax
Glass Cleaner Review Pappershanddukar
Foam
interior cleaner mjuk borste
Leather Protectant
Visa fler instruktioner
1

Park Volvo i skuggan och inte i direkt solljus. Skölj bilen för att få det blött och tvätta den med en mjuk svamp och bil tvål. Använd inte skålen vätska eller någon annan typ av tvål, eller det kan torka ut Volvos tunna klarlack. Torka Volvo med ett sämskskinn eller en mjuk handduk.
2

Öppna huven och rengör undersidan av huven och motorrummet. Om du har en V-8-drivna Volvo, använd skum renare och en microfiber handduk för att rengöra motorrummet. Spruta inte vatten direkt på eller i närheten av V-8 motor.
3

Spray ett litet område med spray detailer och gnugga en lera bar över den målade ytan. Gör detta på målade hela ytan av Volvo. Vik leran ofta att avslöja en ren sida att gnida mot bilen. Clay fönstren på samma sätt för att ta bort vatten fläckar eller fläckar på glaset.
4

Använd en omloppstid buffert och flytande polermedel för att polera bilen för att ta bort lättare repor. Häll en fjärdedel av en kopp föreningen på putsdyna och placera den mot Volvos yta. Arbetet bufferten i små cirkelrörelser medan den roterar mot färgen. Tryck inte bufferten in i ytan, eller det kan bränna igenom den tunna Volvo klarlack. Vita och röda Volvobilar är inte utrustade med klarlacker från fabriken, och färgen på dessa färgade bilar är tunna.
5

Wax den målade ytan på din Volvo att skydda den nyligen rengjorda och repfri måla. Applicera ett tunt lager vax med en microfiber applikator pad. Ta försiktigt bort det torkade vaxet med en ren microfiber handduk.
6

Rengör fönster med fönsterputs och pappershanddukar för en randfri glans. Spraya fönsterputs direkt på fönstren och torka dem med hushållspapper. För tonade rutor, använd en nyans-safe bilglas renare.
7

Spray cleaner skum interiör på interiör plast för din Volvo. Använd en mikrofiberduk för att rengöra alla områden. Inte direkt Spraya några elektriska delar. Spraya en handduk och torka av området på instrumentbrädan med radio, klimatkontroll och knoppar.
8

Rengör säten med skum rengöringsmedel och en mjuk borste. Använd lätt tryck på vit Volvo interiörer som vitt läder är mycket tunn. Torka lädersäten med läder Protectant.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121072.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.