Hur får man ut Paint Repor

förbättra den övergripande utseendet och marknadsvärdet av ett fordon genom att ta bort repor från lacken. Nycklar, knappar kläder och grus från rengöring hinkar all färg scratch auto. Med tiden bygger antalet repor och lämnar täckfärger ser tråkig och fula. Om repor är för djupt, de behåller fukten lättare, vilket leder till problem med korrosion. Spara pengar på dyra ommålning genom polering ut repor istället. Saker du behöver
Jet Bucket bricka
varmt tvålvatten
Sponge
Sämskskinn
P2000-grit sandpapper
polermedel
Foam polering huvudet
Random orbital polermaskin
Putsduk
Lammull polering huvudet
Glasning förening
Wax Polish
Visa fler instruktioner
1

Spray fordonet med en stråle bricka för att ta bort smuts och grus. Undvik att använda svampar tills fordonet har sköljas noggrant eftersom detta kan cirkulera smutspartiklar kring lacken och orsaka mer repor. Ansök varmt tvålvatten på fordonet efter sköljning, och använd en svamp för att se till att trafiken filmen tas bort. Skölj bilen en andra gång och torka med sämskskinn.
2

Fukta en bit av P2000-grit slippapper i rent vatten och gnugga lätt över repade områden tills lacken är helt matt. Torka lacken var några sekunder för att säkerställa att repor har tagits bort. Se till att inte slipa lacken överdrivet eller slipande egenskaper P2000-slippapper kommer att bränna igenom till grundfärgen.
3

Applicera en ärtstor mängd slipande polermedel till mitten av gned-ner området och cirkulera den lätt med en bit ren putsduk. Lägg ett huvud skum polering till ett slumpmässigt omloppstid polermaskin och placera den över mitten av den reparerade området. Starta polermaskin genom att klämma på avtryckaren och hålla ett stadigt grepp för att du har fullständig kontroll över verktyget.
4

Flytta skum huvudet i små cirklar för att tvinga föreningen i gnuggas-ner området. Öka storleken på cirklarna som glans börjar att återställa, tills kanten av det reparerade området nås. Torka panelen torr med putsduk och utföra en visuell kontroll för att säkerställa glans har restaurerats och repor har tagits bort. Polera en andra gång om det fortfarande trista områden i lacken.
5

Exchange huvudet skum polering för en lammull polering huvudet. Lägg en ljus lager av glasrutor förening under den polerade yta och placera lammets huvud ull polering på mitten av panelen. Starta maskinen igen och arbeta glaset föreningen i lacken för att ta bort de sista polerrosor. Torka panelen torrt med ren putsduk och lägg en lätt tillämpning av vax polish för hand för att skydda ytan av färgen från ultraviolett exponering och fukt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121959.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.