Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur Antag betalningar på ett femte hjul RV

En vändskiva RV är ett bogserat fritidsfordon och lastbilar kombination. Termen kommer från en härledning av hästdragna vagnar där hästen drog en coach. Kombinationen lastbil och husvagn släpvagn är konstruerade för lång, lugn resa. När RV släpvagn parkerad och ansluten till extern el, vatten och avlopp, tjänar lastbilen som passagerare transport fordon. Vändskiva husvagnar kan vara dyrt, och vissa ägare kommer att tillåta andra att ta lånet betalning. Instruktioner
1

Fråga RV återförsäljare eller långivaren om den tillåter betalningar att antas. Vissa kommer att föreskriva personen övertar lånet genomgår en kreditkontroll.
2

Skriv ett antagande om lån betalningar kontrakt. Titel dokumentet "lån Assumption" eller liknande svada. Lista ditt fullständiga namn och adress, namn på långivaren, lånet nummer och betalning adress, fullständigt namn och adress på den person som övertar lånet, samt märke, modell, år och VIN-nummer på fordonet och RV släpvagnen. Vissa kontorsmaterial butiker ha färdiga antagande mallar.
3

Utför handlingen framför en notarius publicus vittne. Har dokumentet stämplas och registreras i notariens loggen. Fax eller post en kopia av handlingen till långivaren eller RV återförsäljaravtal.
4

Gå till närmaste Department of Motor Vehicle s kontor och överföra licensen taggen och registrering.
5

Ta det femte hjulet RV från din auto försäkring och har den person som har lån betalningar förse dig med en kopia av sin försäkring, vilket bekräftar det femte hjulet RV har lagts till sitt försäkringsskydd.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100631.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.