Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur att finansiera en Scion

Scion, en marque av Toyota, erbjuder finansiering och leasing för begagnade och nya Scion modeller genom Toyota Financial Services (TFS). TFS erbjuder många finansieringsalternativ för att hjälpa konsumenterna att få ett lån som passar deras behov, såsom Certified Preowned Finansiering (begränsat av ålder och körsträcka på bilen), flera militära program, en högskoleexamen program och även finansiering för konsumenter med liten eller ingen kredit historia. Lär dig var du hittar information Scion finansiering och hur man får ditt lån. Instruktioner
1

Gå till Scion.com att visa modeller, specifikationer, optioner, standardgaranti och finans eller leasing erbjudanden. Om du gör det innan du kommer till en Scion återförsäljare kan hjälpa till att bättre förbereda dig för ditt köp. Håll musen över "Köpa & Leasing" att få tillgång till finans program, information, erbjudanden och mer information om TFS lånemöjligheter.
2

Klicka på "Hitta en återförsäljare" från toppen av sidan. Ingång ditt postnummer för att visa återförsäljare närmast dig. Från resultaten kan du klicka på Scion återförsäljare namn för att gå till återförsäljarens oberoende webbplats, där du kan hitta återförsäljare timmar, kontaktinformation eller ens återförsäljare e-postadress för kontakt, om du föredrar.
3

Gå till Scion återförsäljare och be om en säljare. Berätta din säljare vilken bil du vill finansiera. Om du är shopping för en begagnad bil, arbeta med din säljare för att hitta något du vill som berättigar till TFS begagnad bil finansiering program, det måste vara mindre än sex år gammal och under 85.000 miles med en tydlig CARFAX rapport
.
4

provköra Scion modell för att säkerställa att det är den bilen du vill.
5

Be att fylla i TFS kredit ansökan om lån godkännande. Din Scion säljare kommer att diskutera dina behov av finansiering, såsom månatliga termer, pengar ner och dina behov betalning, samt gå igenom kreditansökan.
6

vänta på din TFS godkännande, vilket kan ta upp till en timme. Gå över din beviljningsgrad och betalning. Om betalningarna är prisvärda och du är nöjd med bilen, fortsätt med ditt köp
7

Ge din Scion säljare du information om försäkringar,. Kommer han att lägga Scion i din försäkring, som ger den rätta bilen information och lägga till TFS som förlusten betalningsmottagaren. Du kommer förmodligen ringa din agent tillsammans så säljaren kan garantera korrekt information ges och har försäkringsbevis faxas till generalagenten. Boka tid för att plocka upp din Scion eller plocka upp samma dag, om Scion återförsäljaren tillåter.
8

Registrera din TFS kontrakt och statliga motorfordon pappersarbete med återförsäljaren. Du behöver inte gå till ett motorfordon kontor, eftersom försäljaren fyller alla pappersarbete med dig och lämnar in den på din räkning. Ge återförsäljaravtalet med dina pengar ner, om tillämpligt.
9

Gå över Scion med din säljare för att lära sig att använda dess funktioner och alternativ. Kontrollera bilen över för repor eller skador innan de lämnar. Din säljare kommer att fästa dina skyltar för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100630.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.