Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur man avgör en begagnad Value billån

Med priset på bilar och bensin går upp hela tiden, många människor väljer att spara pengar genom att köpa en begagnad bil. Du hittar några bra erbjudanden, både på bil massor och privat. Ta reda på allt du kan om en bil du är intresserad av så att du kan få ett bättre värde och använda billån. Instruktioner
1

Gör din hemläxa och kolla tidningar konsument rapportering och webbplatser för bra begagnade bilar. Vissa resurser kommer att erbjuda ett rekommenderat utbud av prissättning (se Resources nedan).
2

Kontrollera "blå bok" Priset på en begagnad bil. Den Kelley Blue Book är bibeln för bil prissättning, och kommer att berätta en rimlig prisklass för en begagnad bil (se Resources nedan).
3

Utvärdera en bilens skick. Förutom den blå boken priset, måste du kolla efter brister. Medan ett kärleksfullt vårdas bil med förbättringar kan vara värt mer än den blå boken priset, du är mer sannolikt att stöta på en bil med brister. Om du kan leva med bristerna, se till att säljaren justerar begagnad bil pris för brister.
4

Få en begagnad bil har checkats ut av någon vars åsikter du litar på, oavsett om det är din pappa, granne eller en favorit mekaniker. Få en rapport fordon historia genom bilens VIN-nummer.
5

förhandla fram ett pris med säljaren. En av fördelarna med att köpa en begagnad bil är mer utrymme för förhandlingar.
6

Ta de data som du har samlat från Kelley Blue Book med dig när du ansöker om en begagnad bil lån. Men tänk på att vissa långivare som erbjuder begagnad bil lån till en högre ränta än nya billån.
7

Använd en formel bil lån för att räkna ut din månatliga lån betalningar. Var inte rädd för att shoppa runt för den använda bästa billån. Förhandla med långivare för en bättre ränta baserad på din kredit historia (se Resources nedan).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100526.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.