Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur refinansiera en bil lån med dåliga krediter

Du måste ofta överens om att betala en hög ränta för att finansiera en bil när du har dålig kredit. Det kan vara det enda alternativet om du behöver transport och inte vill förlita sig på andra transportslag. Långivare som finansierar riskfyllda kunderna vill ha extra ersättning för risken. Den bilköp Tips hemsida säger refinansiering bör vara din prioritet så snart som möjligt. Du kanske inte kan refinansiera så snabbt som du vill, men det kan göras om du är villig att fokusera på att förbättra din kredit. Instruktioner
1

Gör alla dina betalningar i tid varje månad under minst sex månader. Inte bara fokusera på din bil betalning på bekostnad av dina andra räkningar. FICO, den största kredit värdering företaget, förklarar att din totala betalning historia kraftigt påverkar långivare. De tittar på alla dina konton, inklusive din bil lån, kreditkort och andra olösta konton.
2

Granska dina kreditupplysningar och fel tävling. Din Equifax, Experian och TransUnion rapporter kan ha felaktiga negativ information som kommer att skada dina refinansiering ansträngningar. Bob Sullivan av MSNBC säger att upp till en fjärdedel av konsumenternas rapporter har sådana misstag. Federal Trade Commission rekommenderar att du har rätt till gratis kreditupplysningar varje 12 månader från annualcreditreport.com och att du kan bestrida fel du hittar. Felen kommer att utredas som krävs av Fair Credit Reporting Act och avlägsnas om din tvist är befogad.
3

Ansök om en ny bil lån med en lägre ränta. Philip Reed, en senior konsumentrådgivning redaktör på Edmunds fordonsindustrin webbplats, förklarar att en lägre ränta kan spara dig tusentals dollar på ett lån. Börja med din nuvarande bank eller kredit unionen, som din befintliga affärsrelation kan ge dig ett försprång för godkännande. Utöka din sökning till webbsajter som Bankrate om du en lokal långivare avvisar din låneansökan, säger Reed.
4

i tid betalningar. Försök att refinansiera din bil lån igen i några månader om ditt första försök nekas. Fyll inte ut för många applikationer inom en kort tidsram eftersom FICO varnar för att många långivare förfrågningar kan sänka din kredit värdering. Detta kommer att ytterligare hindra dina finansieringsarbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100624.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.