Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur får man ut ur en bil lån om du inte har råd att betala

Det finns sätt att komma ut ur en bil lån om du inte har råd att betala. Miljontals människor är arbetslösa eller tog lönesänkningar i lågkonjunkturen och inte har flera hundra dollar varje månad för en bil betalning. Ibland lånet på bilen är betydligt mer än vad bilen är värd, och det gör det svårt att sälja. Men det finns lösningar för fordonsägare som inte längre kan göra betalningar. Saker du behöver
Bilköp pappersarbete
Auto lån pappersarbete
Visa fler instruktioner
1

Kolla ditt köp pappersarbete för att se om du köpt bilen enligt en återförsäljare återköpsprogram i kraft under 2009. Om du gjorde, sedan läsa villkoren noga för att se om du uppfyller kraven.
2

Sälj din bil om fordonet har mer värde än lånet. Betala av billån och använda något överskott att köpa billigare transporter. Du kommer vanligtvis att få ett bättre pris genom att sälja bilen privat.
3

Ansök om ett personligt lån på din kredit union om du är skyldig mer än bilen är värd. Be om ett belopp som motsvarar skillnaden mellan värdet på bilen och lånebeloppet. Detta gör att du kan sälja bilen och få ut av billån. Du kommer fortfarande skyldig Credit Union, men betalningarna kommer att bli mer överkomliga.
4

refinansiera bil lån via din kredit union om du inte kan sälja fordonet. Kreditföretag har förmånliga lånevillkor, så refinansiering kan sänka månadskostnaden till en nivå som du har råd.
5

Handel i fordonet för en begagnad bil om betalningar på det nya lånet kommer att vara betydligt mindre. Detta fungerar bara om din bil inte har negativt eget kapital. Negativt eget kapital innebär att du är skyldig mer än bilen är värd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100601.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.