Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur man rullar in pengar på ett bilköp

När du försöker att handla i en bil samtidigt köper en ny, kanske du upptäcker att du har negativt eget kapital, det vill säga, du är skyldig mer på din inbyte än det är värt. Du har ett par alternativ när detta händer, varav en är att rulla dina negativa egna kapitalet i din nya bil lån, leasing eller köp. Din förmåga att göra detta beror på flera faktorer, inklusive din kredit värdering, kostnaden för den nya bilen och hur mycket negativt eget kapital du har i inbyte. Saker du behöver: Aktuellt fordon payoff informationen
Banks Förskottet uppgår
Visa fler instruktioner
1

reda på hur mycket negativt eget kapital du har att göra med. För att göra detta, måste du veta vad din bil är payoff balans. Detta är det belopp du kan köpa din bil för ren. Sedan har ge generalagenten du ett inbyte Värderingen på din bil. Det belopp mellan vad du är skyldig på ditt lån och vad du kan få för din bil är din negativt eget kapital.
2

Fråga försäljaren om specialerbjudanden. Om en specifik modell har en stor kassa-back incitament från återförsäljaren, rulla din negativt eget kapital till ett lån kan fungera för dig, men du troligen kommer fortfarande att ha ett långfristigt lån.
3

Överväg leasing istället för att köpa din nästa bil. Leasingavgifter är mycket billigare än en traditionell finansiering, eftersom du betalar endast för det avskrivningsbara beloppet för fordonet. Detta kommer sannolikt att ge dig lägre bil betalningar, även om du lägger i negativt eget kapital till din nya bil leasing.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100575.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.