Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur säkra en auto lån

Köpa en pålitlig bil ofta kräver säkra finansiering. Beroende på din kredit historia, kan få ett fordon lån eller kan inte bevisa utmanande. Det finns flera alternativ, inklusive finansiering av återförsäljare. Saker du behöver
Kreditupplysning Handpenning
Visa fler instruktioner
1

Beställ din kredit rapport och värdering. Din kreditvärdighet ger en bra indikation på om du kommer att få godkänt för ett billån. Beställ rapporter från årliga Credit Report och få din kredit värdering från Myfico.com. En poäng i höga 600 s eller högre ökar ditt godkännande odds.
2

Prata med flera långivare. Kolla priser auto lån med två eller tre olika banker att förvärva den billigaste räntan på lånet. Tala med din personliga bank, återförsäljaravtalet finansbolag och ett annat finansbolag. Använd online utlåning webbplatser för att jämföra priser och få ett lånelöfte.
3

Utvärdera din ekonomi. Granska din månatliga budget för att se hur mycket du kan realistiskt råd att spendera på ett billån. Subtrahera dina löpande utgifter från din nettolön att bedöma din disponibla pengar.
4

Sikta på en handpenning. Att köpa en bil med en handpenning sänker försäljningspriset, vilket i sin tur minskar ditt lån balans och månatlig betalning. Använd personliga besparingar som en delbetalning eller lägga undan pengar varje månad tills du har tillräckligt med pengar. Tänk dig en 10 procent till 20 procent handpenning.
5

Stick inom din prisklass. Bestäm det högsta belopp du är villig att betala för en bil. Använd en miniräknare auto lån för att hjälpa dig att bestämma ett pris. Besök flera återförsäljare att se över sina val. Förhandla om priset med säljaren. Om återförsäljare är ovilliga att vika på priset, gå bort från affären.
6

Skicka in din låneansökan. Efter jämföra priser auto lån och villkor, fylla i en ansökan med långivaren som erbjuder den bästa finansiering paket. Var beredd att visa bevis på inkomst, såsom lönecheck stubbar eller deklarationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100596.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.