Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur refinansiera din bil med USAA

USAA, även känd som den amerikanska Automobile Association, är en medlemsorganisation bank som amerikanska soldater äger, driver och använder. Så länge du är i den amerikanska armén eller du har ett nära släktskap med en soldat, kan du dra nytta av de produkter som tillhandahålls av USAA. En sådan produkt kan du njuta av är en auto lån. Om du upptäcker att USAA erbjuder en lägre ränta än din nuvarande auto lån, kan du refinansiera också med USAA. Instruktioner
1

Ring din bank som håller din auto lån. Skaffa din 10-dagars payoff belopp (beloppet inklusive avgifter, räntor och amorteringar som du kommer att tacka de närmaste 10 dagarna).
2

Samla din sysselsättning och inkomster på ett ställe, så att du kan snabbt hänvisa till de uppgifter som du fyller i refinansiering programmet. Du måste omfatta alla former av inkomster, inklusive pension, socialförsäkring och barnbidrag.
3

Besök USAA hemsida (usaa.com) och logga in Om du inte har dina inloggningsuppgifter information, ring en USAA representativa och har inloggningsinformationen återställs. När du loggar in, söker efter ordet "auto lån" i det övre högra hörnet i ditt konto sida.
4

Klicka på "Auto Loan Information" alternativet på sökresultaten. Detta kommer att ladda en ny sida som ger dig lite information om lån alternativ, men du måste klicka på "Kom igång" alternativet. En meny visas under knappen med två alternativ som visas (välj "refinansiera en Auto Loan" alternativ på rullgardinsmenyn).
5

Klicka på "Ansök nu"-valet i nedre högra sidan av den nya skärmen. Detta kommer att ta dig till ansökan sidan. Som en USAA medlem, USAA redan har dina kontaktuppgifter, så du behöver för att granska den och se till att den är korrekt.
6

Klicka på rätt bubblor på toppen av ansökan sidan. Du kan inte refinansiera din bil om du för närvarande hyr den. När du väljer "Nej" på "är bilen för närvarande uthyrda?" Fråga, kommer några fler frågor verkar som du måste svara på (till exempel frågar programmet hur mycket du betalar för räkningen varje månad och vad din 10-dagars payoff beloppet är).
7

Välj om din nya refinansiering lån kommer att vara ett gemensamt konto (delat med dig och en eller flera bekanta) eller om du kommer att ha de rättigheter och skyldigheter för lånet ensam. Om du väljer att dela rättigheterna för de lån med andra människor, kommer lånet informationen påverkar deras kredit rapport så grundligt som det kommer på din.
8

Klicka på den gröna "nästa" alternativet vid lägre högra sidan av skärmen.
9

Fyll i sysselsättning och inkomster information du hittar på nästa sida. Du måste inkludera alla former av inkomst (inklusive de utanför ditt ordinarie anställning). Inkludera inkomstuppgifter några personer som du kommer att lägga som sekundära kontoinnehavare.
10

Fyll i information om din månatliga bostäder betalning under din inkomstuppgifter. Om du hyr, inkludera din månadshyra faktura. Om du betalar en inteckning proposition, inkluderar det belopp som du betalar varje månad.
11

granska informationen på nästa sida i ansökan. Om något är fel och behöver ändras, tryck på "Föregående" längst ned på sidan och redigera informationen. Om all information är korrekt, välj den fyrkantiga knappen under "Viktig Application Information" header. Detta ger USAA licens för att kontakta dig om programmet.
12

Klicka på "Skicka" alternativet längst nere till höger på skärmen när du är redo att lämna in ansökan. Denna del av ansökningsprocessen kommer att kontrollera din kredit rapport för att avgöra om du är berättigad att refinansiera din auto lån. Du kommer antingen att få ett godkännande på nästa sida, ett meddelande att kontakta USAA (så att den kan samla in mer information) eller en minskning meddelande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100617.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.