Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur man avgör billån

Bil lån krävs ofta att hjälpa köpare finansiera nya bil betalningar. Beräkning av betalningen innan du skriver för bilen kommer att hjälpa dig att avgöra hur mycket du har råd. Utöver den månatliga utbetalningen, bör du faktor även i försäkrings-och underhållskostnader för din nya bil när budgetera för kostnader. För att beräkna din månatliga bil betalning, måste du veta den periodiska räntan, på sikt av lånet och det belopp du måste låna. Instruktioner
1

Bestäm tid av ditt lån. De flesta billån kommer att pågå mellan två och fem år.
2

Konvertera lånets löptid från månader till år genom att multiplicera antalet år med 12. Till exempel, om ditt lån skulle betalas tillbaka på tre år, skulle det ha en löptid på 36 månader.
3

Bestäm hur mycket pengar du behöver låna. När avgöra hur mycket, se till att du står för merkostnader för att köpa en bil som titel avgifter och kostnader stängning.
4

Bestäm räntan på ditt lån. Räntan beror på din kredit värdering: de mer kreditvärdiga du är desto lägre blir din ränta. Din ränta kommer också bli lägre om du väljer en kortare lån sikt och om du köper en ny bil i stället för en begagnad bil.
5

Bestäm periodisk ränta på ditt lån genom att dividera den årliga räntan räntan med 12. Till exempel, om din årliga räntan var 9 procent, skulle den periodiska räntan vara 0,75 procent.
6

Beräkna månadskostnaden för ditt billån med hjälp av följande formel där jag är den periodiska ränta takt, är M antalet månader av lånet och A är det lånade beloppet: Månadsbetalning = (I + I /((1 + I) ^ M - 1)) * AFOR exempel, om du lånat $ 18.000 med en 0,75 procent periodisk ränta på 36 månader, skulle din månatliga betalning vara $ 572,40.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100565.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.