Hur man beräknar ett Basic Auto Lease

Leasing en bil är ett viktigt beslut. Bilföretag uppmuntrar ofta hyresavtal på grund av deras lönsamhet för företaget. Om du använder bilen för verksamheten, kan hyresavtalet kostnaden ofta vara avdragsgill enligt skatteexperter H & R Block. Vad de flesta köpare kanske inte vet är hur leasing kostnader beräknas och som ett resultat blir förvånade när den totala kostnaden avslöjas. Det är därför viktigt att veta hur den slutliga kostnaden har nåtts. Saker du behöver
Calculator
Visa fler instruktioner
ner den information
1

Hitta tillverkarens föreslagna priset (msrp) av bilen från en känd källa sådan Edmunds eller Kelly Blue Book.
2

Nästa, kontakta banken eller kredit unionen du använder för finansiering och få din ränta för hyresavtalet. Dividera priset med 2.400 för att beräkna pengar faktor.
3

Bestäm hur länge du kommer att hålla bilen och välja längden av hyresavtalet. Standarden längd flesta hyreskontrakt är 36 månader.
4

Fråga bank, Credit Union eller finansbolag vad restvärdet på bilen kommer att bli. Restvärdet är vad bilen kommer att vara värt i slutet av leasing och är en procent av dess nuvarande värde. Addera Arbeta Numbers
5

Beräkna värdet användas. Låt oss säga att bilens nuvarande MSRP är $ 15,000 och restvärdet är 52 procent. Så bilen kommer att vara värt $ 7800 i slutet av leasing, vilket innebär att du kommer att använda $ 7200 av bilens värde. Dividera $ 7200 med standard längd flesta leasingavtal, som är 36 månader, resulterar i en $ 200 betalning per månad för bilens värde och använda.
6

Beräkna pengar faktor. Ta räntan och multiplicera det med beloppet för värdet som du använder under hyresavtalet. Så om räntan är 5%, dela det med 2400 för att få pengar faktor. (Ändra inte 5% till en decimal. Så ekvationen skulle be 5/2400.) Pengarna faktorn här skulle vara .002.
7

Beräkna den månatliga leasingavgiften. Lägg bilens aktuella värde ($ 15.000) till dess värde vid slutet av leasing ($ 7800) och multiplicera det med pengar faktor (.002) för att få $ 45,60. Lägg $ 45,60 till $ 200 för att få den ungefärliga månadshyra betalning av $ 245,60.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94790.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.