Hur man hyra en bil med 0 avbetalningar

med leasingavtal, kör en bil utanför partiet med noll handpenning är fullt möjligt. Med auto lån, är det mycket svårare att köra samma bil utanför partiet med noll ner. Leasingavgifter är utformade för att täcka den initiala deprecieringen av bilen, det vill säga avskrivningar som uppstår under hyresperioden. Däremot är lån betalningar för att hjälpa betala för hela inköpspriset för en bil, plus ränta. Även med en lång femårigt lån, är kostnaderna för att finansiera bilen ofta långt mer än avskrivningarna under en typisk två år leasingperioden. Saker du behöver
Bra Viljan kredit
att acceptera en högre månatlig
betalning
Visa fler instruktioner
1

Välj en bil som förväntas skriva mindre. Om avskrivningarna är tillräckligt låg, kan din månatliga leasingavgifter vara tillräckliga för att täcka avskrivningarna under hyresavtalet utan att behöva tillgripa en handpenning. Detta innebär också att du bör undvika bilar som skriva av mer.
2

förhandla fram ett lägre pris för bilen, som kallas de aktiverade kostnaderna. Det aktiverade kostnaden är lika förhandlingsbar som priset på en bil i en vanlig köp. Ju lägre aktiverade kostnaden, desto mer sannolikt hyresavtalet kan skrivas utan handpenning. Det aktiverade kostnaden bör vara mycket lägre än MSRP av bilen.
3

förhandla fram ett lägre pengar faktor, som ibland kallas hyresavtalet faktor, som fungerar som den ränta som betalas till leasingbolag för att köpa bilen från återförsäljaren. Pengarna faktorn bör likna aktuella räntor som betalas för ett billån. Som med lån, köparens kredit, om mindre än önskvärt, kan påverka de pengar faktor som kan erbjudas.
4

handpenning för ett leasingavtal kallas "aktiverade kostnadsreduktion." Det aktiverade kostnaderna behöver sänkas när avskrivningarna inte kan täckas av de månatliga leasingavgifter. Detta sker vanligtvis med hyreskontrakt som annonserar en mycket låg månatlig betalning eller om den aktiverade kostnaden är på MSRP priset.
5 p Om allt ovan är inte tillräckligt för att resultera i ett noll handpenning, erbjudande att betala en högre månatlig betalning. Betala en månatlig summa tillräckligt hög för att betala för hela kostnaden av hyresavtalet så att det finns ingen handpenning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94641.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.