Hur Avbryt en Auto Lease

Många konsumenter leasa en ny bil utan att göra den forskning som behövs för att veta om de får en bra affär. I andra fall kan en bil shopper hyra ett fordon utan att fastställa att fordonet passar hans behov och önskemål. I båda fallen kan en konsument att konfronteras med att försöka avbryta sin Auto Lease tidigt på sikt. Andra shoppare kanske vill avboka sin hyresavtal tidigt men fortfarande efter många månader av hyresavtalet har passerat. I vilket fall som helst, det finns åtgärder som kan vidtas för att säga upp hyresavtalet, som kan tillåta dig att komma in i ett nytt fordon. Instruktioner
1

Kontakta generalagenten. En lokal återförsäljare som säljer märket på bilen du hyr kan hjälpa dig med dina frågor. Om du funderar på att avbryta ett hyresavtal som du precis börjat, kontakta säljare eller ekonomichef som slutfört finansiering pappersarbete för dig.
2

Förklara din situation. Om du bara leasade bilen, har haft det bara ett par dagar och vill lämna tillbaka den, se vad återförsäljaravtalet kommer att göra för att ta emot dig. Det finns ingen begränsad rätt att häva på ett bilköp, så all försäljning med tecknade avtalen final. Trots detta kan återförsäljaravtalet vara beredd att avbryta transaktionen och riva upp avtalet för att få dig på ett nytt fordon. Som LeaseGuide.com anteckningar, oavsett om återförsäljare låter dig återvända den hyrda auto är efter eget gottfinnande. Vissa återförsäljare kommer att hålla dig till det fordon som du ursprungligen överenskomna, medan andra kommer att arbeta med dig för att få vad du vill. Addera 3

Kontakta finansbolaget. Om du precis köpt din bil och vill lämna tillbaka den, får den finansiering eller leasing företag inte kan hjälpa, eftersom det kan ta veckor för dem att "bok" eller ingång, uppgifter om din försäljning. Men om du har hyrt bilen i flera månader, kan finansbolaget ge dig vägledning när det gäller att säga upp ditt hyresavtal. I de flesta fall kan avtalet inte bara annulleras, men en förtida uppsägning belopp, lika med summan av alla återstående betalningar kan betalas att säga upp hyresavtalet.
4

betala några avgifter. Om du säger upp ett hyresavtal du nyligen undertecknat i återförsäljaravtalet, kan återförsäljaravtalet betalt för de miles du sätter på bilen. Om du byter till en ny bil, kanske du är skyldig skillnaden i försäljningspris mellan de två bilarna. Det är upp till återförsäljare och hur den vill stå för den avbrutna affären.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94737.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.