Hur man förhandla ett lågt pris Car Lease

Leasing en bil kan vara rätt alternativ för dig. När du hyr en bil, gör du betalningar under en viss tidsperiod, vanligtvis minst 24 månader. Vid slutet av den perioden, har du möjlighet att köpa fordonet eller returnera det. Förhandla för en låg bil leasing liknar förhandla när du ska köpa en bil. Du och dealern försöker avgöra ett totalpris för din hyra som kommer att delas upp i utbetalningar under loppet av hyresavtalet. Instruktioner
1

Gå till bilfirma för att förhandla fram ett pris bil hyra under en långsam tid, t.ex. i slutet av en dag eller månad, en veckodag eller när vädret är dåligt.
Sida 2

Var förberedd. Vet fordonet du vill hyra och vad det är värt. Kontrollera andra återförsäljare och webbplatser såsom Edmunds.com.
3

Berätta säljare på bilfirma vilken bil du vill hyra. Gör klart att leasing är det alternativ du vill gå med och att du är kunnig om billeasing.
4

Ge dig själv möjlighet att gå bort. Förmågan att gå bort är det som ger dig möjlighet att förhandla om din hyra. Låt inte säljaren vet att du är inställd på bilen eller att återförsäljaravtalet du är på hade de bästa priserna. Den säljare måste tro att du kommer att gå bort, så du måste tro det, alltför.
5

Undvik förhandla månatliga betalningar. Istället förhandlar försäljningspriset. Månatliga betalningar kan utarbetas senare. Låt inte säljaren berätta att en leasing priset är inte förhandlingsbart.
6

Fråga försäljaren om rabatter och avgifter. Rabatter kan inkludera rabatter, fabrik till återförsäljare incitament och specialerbjudanden. Avgifter kan omfatta förvärv avgifter eller disposition.
7

Beräkna de månatliga utbetalningarna själv när säljaren lämnar för att beräkna dem. Faktor i alla rabatter, avgifter och villkoren i hyresavtalet. Se till att dina siffror stämmer de som ges till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94783.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.