Om leasingbilar

Köpa en bil eller lastbil är ofta en stor investering för de flesta människor. Vissa kan dock antingen inte säkra finansieringen eller inte är intresserade av att äga bilen ren och därmed väljer att leasa en bil. Till skillnad från att äga en bil, men hyra en bil kommer med flera knutna viktiga strängar. Betydelse

När en person köper en bil, även om han finansierar hela beloppet, skall han anses vara ägare av bilen. När en person hyr en bil, men de är inte ägare, tillverkaren eller arrendator är. Till exempel, om en person hyr en Toyota Tundra lastbil, är Toyota Financial Corporation anses vara den "ägare" av fordonet och föraren är bara den utsedda operator.This är betydelsefullt eftersom om föraren, eller "leasetagaren," finns på fel i en olycka, då ägaren samt leasetagaren ansvarar för skador, medicinska räkningar, och ekonomisk ersättning till den skadelidande. Med exemplet från ovan, har en skadelidande rätt att stämma Toyota Financial Corporation om sina räkningar inte kan täckas av leasetagaren som körde Toyota Tundra.
Effekter

med extra ansvar arbetar med leasing ett fordon, leasing-ägarna kräver att leasetagaren få utökade försäkringsskydd för sitt fordon. Kostnaden för detta ökade täckningen är betydligt högre än för de som äger sin bil, men den utökade täckningen är oftast tio gånger (10x) mängden normal ansvarsförsäkring. Förlängd försäkring brukar inte öka omfattande och kollision (även kallad C & C) täckning i någon nämnvärd grad.
Överväganden

Eftersom leasetagaren inte är ägare till fordonet, det finns ytterligare restriktioner för användningen av fordonet också. Det viktigaste är en körsträcka gräns, de flesta leasing-ägarna begränsa det totala beloppet för miles en leasetagaren kan köra med fordonet. De faktiska körsträcka gränser kan variera, men är vanligtvis delas upp i totalt miles per år och genomsnitt mellan 10.000 och 12.000 miles. Det finns betydande påföljder för leasees som överstiger dessa körsträcka gränser som kan lägga hundratals, eller tusentals, dollar till avtalet.
Varning

Blivande leasees brukar behövas att betala en viss summa pengar up-front för att påbörja sitt hyresavtal. Denna del kan finansieras separat från hyresavtalet, men många lån beslutsfattare är inte villiga att göra sådana små lån. Dessutom, om leasetagaren vill behålla bilen efter det att hyresavtalet har löpt ut, kan de köpa fordonet till reducerat pris, i förhållande till dess ursprungliga prislappen, men kanske måste hitta finansiering för att ge en bil som de har kört i år. Addera Överväganden
p Om en potentiell bilköpare inte känner att de kommer att använda fordonet ofta tillräckligt för att medföra en körsträcka straff och de är villiga att köpa förlängd försäkring, då leasing är en möjlig lösning. Sammantaget är kostnaden för hyra och försäkra en bil ofta mindre än regelrätt inköp och försäkring samma vehicle.Leasing är en betydande pengar genererar för fordonsindustrin beslutsfattare och återförsäljare som får ersättning för fordonet blir då innehavaren av det. Efter ett hyresavtal hade avslutats, är dessa fordon ofta säljs som "tidigare ägd" (i motsats till "används") fordon som tillåter tillverkaren eller återförsäljaren för att skörda ytterligare vinst från fordonets efter lease salu.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94631.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.