Vad att göra i slutet av en Auto Lease?

Så du har just avslutat hyreskontraktet på din nya bil och vill veta vad som är nästa. Det finns faktiskt några alternativ öppna för dig. Återvänder bilen och köpa en ny bil är förmodligen den mest populära som du kan välja, men att känna till detaljerna kan hjälpa. Återlämna fordonet till banken

Din bank kommer sannolikt att ringa dig för att få det kontrollerade fordonet nära slutet av din hyra. Vanligtvis inom den sista månaden av hyresavtalet. När du ställer in en tid för att få din bank inspektera bilen för repor, stötar och märken du kommer att få ett hyresavtal inspektionsformulär. Du kan sedan ta den till din lokala återförsäljare och få bilen tillbaka. De kommer att behöva en kopia av hyresavtalet inspektion och troligen har du registrerar någonting.

Kontrollera din ursprungliga kontraktet från när du köpte din bil. De flesta banker har en lease-end term i avgift, kallas en disposition avgift för att täcka kostnaderna för hyresavtalet inspektion och transportkostnader förknippade med att ta i hyresavtalet. Denna kostnad kommer att variera från bank till bank, så kolla din ursprungliga köpeavtalet när du leasade bilen att ta reda på vad denna siffra är.
Köp din bil

Ibland , inte alltid, är det vettigt att köpa din bil och köra den för de närmaste åren. Bankerna kan offereing en särskild räntesats för att få dig att köpa din bil då istället för att returnera det. Kontrollera bilens aktuella marknadsvärde mot restvärdet (vad bilen är värd efter hyresavtalet). Om din restvärde är mycket lägre än vad marknadsvärdet är då det kan vara ett smart beslut att köpa din bil och hålla det, särskilt om du har tagit väl hand om din bil och få den körsträcka relativt låg för sin ålder.
Addera Sälj din bil


Om bilens restvärde är faktiskt lägre än det aktuella marknadsvärdet du skulle kunna göra lite pengar från din bil istället för att bara vrida det in i banken. Du bör försöka att se till att du har en köpare innan handen innan de bestämmer sig för att köpa din hyra ut. Om du haft ditt hjärta inställt på att sälja din hyra och använda pengarna till en ny bil, inte har en köpare kan tvinga dig att behålla din gamla bil längre än du ville.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94695.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.