Vad händer om man Avtalsbrott en Auto Lease?

En automatisk leasingavtal är ett avtal. Om det överträds, det finns konsekvenser. Vissa finansiella företag kommer att bli mildare, medan andra kommer att vidta omedelbara negativa handlingar som kan påverka dig i många år framöver. Om du hamnar i en situation där du inte kan betala din Auto Lease, bör du göra allt för att arbeta med finansbolaget eller försöka överföra hyresavtalet till en kvalificerad person som banken kommer att acceptera i ditt ställe. Vad som anses vara standard?

Flesta bilfinansiering företag kommer att ge dig en 10-till-15-dagars frist för att göra din bil betalning. Om du sträcker sig utöver den perioden, kommer du att få ett par sena meddelanden och avgifter. Men om du går två timmar eller mer utan att göra en betalning, kan du anses vara standard för din Auto Lease.
Restvärde

restvärde bilen är det belopp att bilen kommer att vara värt när du ger tillbaka den till återförsäljaren eller ägare. Du är ansvarig för att betala restvärdet, minus vad du redan har betalat, plus finansiella kostnader. Om du standard på avtalet, startar finansbolag genast att förlora pengar på affären. Finansiären är att förlora värdet på bilen som du fortsätter att köra den och inte betala, och de är inte emot några vinster från ränta. Om du tänker på det här sättet kommer du att förstå varför det är i bolagets bästa intresse att få betalt eller att få bilen tillbaka så snart som möjligt.
Avgifter

När du tecknar ett hyresavtal, kommer dealern vidta alla försiktighetsåtgärder för att säkerställa att finansieringen bolaget rätt att kompenseras för affären. Så om du har att avsluta hyresavtalet tidigt, det finns dyra leasingavtal termineringsavgifter som du är ansvarig för att betala. Dessa avgifter kan köra in i tusentals dollar --- det är nästan som att betala flera månader av bil betalningar. Detta är den främsta anledningen till att många människor söker för att hitta en annan hyrestagare att överta betalningarna för fordonet i stället för att avsluta hyresavtalet före utgångsdatum.
Återtagande
p Om du inte frivilligt ge den leasade bilen tillbaka till den återförsäljare när du standard kommer finansbolaget ombesörja att fordonet återtas. Detta kommer sannolikt att uppstå om återförsäljare inte längre kan komma i kontakt med dig, eller om du är långt efter i betalningar.
Långsiktiga återverkningar

Som med alla lån, om du standard på en Auto Lease brottet kommer att spelas på din kredit historia. Varje försenad betalning kommer att minska din FICO (Fair Isaac Corporation) kredit värdering så kommer en debitera off av skulden eller ett återtagande. Denna information kommer redovisas på din kredit historia i minst sju år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94644.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.